ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Μετά τον Ντένις αναζητείται φόρμουλα και για τον Χαΐροβιτς

Ο Ντένις αποτελεί παρελθόν εδώ και λίγα εικοσιτετράωρα από τους κιτρινόμαυρους, ενώ σε αντίστοιχη θέση βρίσκεται και ο Ιζέτ Χαΐροβιτς, για τον οποίο υπάρχει πρόθεση λύσης της συνεργασίας. 

Ο Άρης αναμένεται μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα να ολοκληρώσει το πλάνο ενίσχυσής του ενόψει της έναρξης του Πρωταθλήματος, παράλληλα όμως “τρέχει” κι αυτό της ελάφρυνσης του ρόστερ.

Ο Ιζέτ Χαΐροβιτς είναι αυτός ο οποίος βρίσκεται μετά τον Ντένις στην πόρτα της εξόδου. Αν και αγωνίστηκε σε κάποια από τα φιλικά προετοιμασίας του Άρη, είναι ξεκάθαρο ότι δεν βρίσκεται στα πλάνα του Χερμάν Μπούργος, ειδικά μάλιστα από τη στιγμή που υπάρχει… πολυκοσμία στη συγκεκριμένη θέση.

για τον Χαΐροβιτς υπάρχει πρόθεση λύσης της συνεργασίας αλλά για την υλοποίησή της θα πρέπει να συμβεί ό,τι προέκυψε με τον Ντένις. Ο Βραζιλιάνος τερματοφύλακας είχε ενημερωθεί για τις προθέσεις του Άρη και μόλις παρουσιάστηκε ομάδα (η βραζιλιάνικη Σπορτ Ρεσίφε) διευθετήθηκαν οι τυπικές διαδικασίες για την αποδέσμευσή του.

Αυτό σημαίνει ότι βασική προϋπόθεση λύσης του συμβολαίου με τον Χαΐροβιτς είναι να δεχθεί επίσημη πρόταση και φυσικά αυτή να ικανοποιεί τις αγωνιστικές και οικονομικές απαιτήσεις του.

To Top