Μετά τον “σταματημένο έλεγχο” και οι… φελλοί από τον Ηλιάδη

Νωρίτερα σας αναφέραμε τα σχετικά με τις βολές του Σήμη Ηλιάδη σε ότι αφορά τον έλεγχο. Ο πρώην πρόεδρος της Λέσχης Φίλων Άρη Σήμης Ηλιάδης (προτάθηκε από τους συνδέσμους ως μεσεγγυούχος μαζί με τον Πάνο Μαστροθύμιο  για την πορεία του πορίσματος) εξέφρασε δημόσια τις επιφυλάξεις του.

Με ανάρτηση του, η οποία σχολιάστηκε ακόμη και από μέλη του νυν δ.σ. του φορέα, ανέφερε αρχικά:

«και επειδή ακούω δεξιά και αριστερά…από φελλούς και παπαγαλάκια…ότι ο έλεγχος προχωράει…καιρός να τα βάλουμε στην θέση τους τα πράγματα…άλλο «παραδόθηκαν» και άλλο «επιδείχθηκαν»…ο έλεγχος έχει σταματήσει από τις 23 Απριλίου…τουλάχιστον…και μέχρι σήμερα κανένα από τα 14 στοιχεία…που βρέθηκαν ξαφνικά…δεν έχουν παραδοθεί στην εταιρία για να προχωρήσει ο έλεγχος», ενώ σε άλλο σημείο είναι κατηγορηματικός:

«Ο ΕΛΕΓΧΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑΜΑΤΗΜΕΝΟΣ»!

Ο Σήμης Ηλιάδης επανήλθε με νέα δημοσίευση. Αναλυτικά όσα έγραψε: ”

η απάντηση που με περηφάνια και στόμφο ακολούθησε είναι αυτή…”την προηγουμενη παρασκευη βρεθηκαν με την Νεξια. συζητησαν για τα εγγραφα που 4 μηνες ειχαν “χαθει” και βρεθηκαν τωρα.
τα εγραφα αυτα ΔΕΝ ειναι τιμολογια ή οτιδηποτε τετοιο. ειναι πρακτικα απο συνεδριασεις ΓΣ μετοχων της ΠΑΕ, και καποια τραπεζικα.
Ο ΝΟΜΟΣ ΛΕΕΙ ΟΤΙ Η ΠΑΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΗ ΝΑ ΚΡΑΤΑΕΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΡΩΤΟΤΥΠΑ ΕΓΓΡΑΦΑ. παρ ολα αυτα, τα εγγραφα βρεθηκαν σε αντιτυπα, πραγμα που η Νεξια, βαση νομου το δεχεται. συμφωνησαν λοιπον (την προηγουμενη παρασκευη- η Νεξια να παραλαβει ολα αυτα τα εγγραφα, ή σε πρωτοτυπα ή σε αντιγραφα.
ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ, ΒΑΣΕΙ ΝΟΜΟΥ Η ΠΑΕ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΗ ΝΑ ΤΑ ΕΧΕΙ. ΠΑΡ ΟΛ ΑΥΤΑ… ΤΑ ΒΡΗΚΕ.
Ο κ.Δελημανης, εκπροσωπος της Νεξια, ειπε στην ΠΑΕ τα εξης:
ΜΑΖΕΨΤΕ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΑΠΟ ΑΥΤΑ, ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΤΟΥ ΠΑΣΧΑ (ΓΙΑΤΙ Η ΕΤΑΙΡΙΑ ΜΑΣ ΘΑ ΚΛΕΙΣΕΙ) ΘΑ ΕΡΘΩ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ (αυτη που μας ερχεται) ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΑΛΑΒΩ…
εκει τελειωσε και το θεμα, γιατι η Νεξια, ως εταιρια που δουλευε την Πρωτομαγια, μεταφερει την αργια της ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΠΑΣΧΑ.”

ως φελλοί που διάλεξαν ορισμένοι να είναι, δεν στέκονται στην ουσία ότι ο ελεγχος είναι σταματημένος αλλά το μόνο που τους νοιάζει είναι να “υποστηρίξουν” τον κ.Σκόρδα ότι δεν φταίει…
και βέβαια η επιβεβαίωση ότι ο έλεγχος ειναι σταματημένος έρχεται από τον εκτελών χρέη Προέδρου, μη εκλεγμένου, αλλά διορισμένου κ.Γεωργιάδη ο οποίος στο σημερινό φύλλο των αθλητικών νέων των Συντακτών αναφέρει χαρακτηριστικά…”οτι θα ζητηθεί να αρχίσει ο έλεγχος…”
και το παραπάνω μαζί με την επιβεβαίωση ότι ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΑΔΟΘΕΙ ΑΚΟΜΑ τα ζητούμενα στην εταιρία…αποτελεί απάντηση και προς τους θεσμικους φελλούς…που πανηγυριζαν όλο το προηγούμενο διάστημα”

To Top