Μετά τους ξένους, οι «έμπειροι» στο… δωμάτιο επικοινωνίας

Άνοιξε ένας κύκλος συζητήσεων με τους ποδοσφαιριστές και το προπονητικό δίδυμο και τη διοικούσα επιτροπή με σκοπό να εντοπιστούν και να λυθούν τα προβλήματα που έχουν φέρει τον Άρη χαμηλά στον βαθμολογικό πίνακα.

Η αρχή έγινε τη Δευτέρα, με τη συνάντηση των ανθρώπων της διοικούσας με τους τρεις ξένους Αγκάνθο, Κοέλιο, Πουλίδο. Αναζητήθηκαν τα αίτια των μέτριων εμφανίσεων και των δυο αγωνιστικών προσώπων που έδειξε μέχρι σήμερα η ομάδα. Οι ξένοι παίκτες υποστήριξαν ότι πρόκειται για ένα ξαφνικό μπλακ άουτ, το οποίο συμβαίνει σε πολλές ομάδες.

Μέσα στη διάρκεια της σημερινής ημέρας θα υπάρξουν νέες συναντήσεις με τους «παλιούς» έμπειρους παίκτες (Βελλίδης,Παπαζαχαρίας, Παπαστεριανός, Καζναφέρης, Καπετάνος) από τους οποίους η διοίκηση περιμένει να αναλάβουν πρωτοβουλία προκειμένου να ορθοποδήσει η ομάδα αγωνιστικά.

Παράλληλα θα αναζητηθούν οι λόγοι της τελευταίας αρνητικής εμφάνισης με τον ΠΑΣ Γιάννινα, σ’ ένα κομβικό όπως αποδείχτηκε παιχνίδι για τους κίτρινους.

Η διοίκηση θέλει να ακούσει και την θέση των δύο προπονητών, του Γιώργου Κολτσίδα, ακόμη και του γυμναστή της ομάδας για να έχει μια ολοκληρωμένη εικόνα, πριν πάρει κάποιες συγκεκριμένες αποφάσεις.

Χαρακτηριστικές είναι οι δηλώσεις που έκανε στη Μακεδονία TV ο Αντώνης Ζαμπέτας τα μεσάνυχτα της Δευτέρας, όταν και περιέγραψε την κατάσταση, ενώ παραδέχθηκε ότι θα υπάρξει έντονη διοικητική παρουσία για να βρεθούν τα αίτια των αρνητικών αποτελεσμάτων.

 

 

To Top