Μετά το «ηλεκτροσόκ» το… μπαλάκι στα πόδια των παικτών

Το «ηλεκτροσόκ» που επιζητούσαν στον Άρη έγινε με την αποχώρηση του Σάκη Τσιώλη. Τώρα το… μπαλάκι είναι στα πόδια των ποδοσφαιριστών της ομάδας, οι οποίοι έχουν… πεδίο δόξης λαμπρό για να αναστρέψουν στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό την κατάσταση.
 

Ο Τσιώλης πλήρωσε το «μάρμαρο» του άσχημου ξεκινήματος, ακούστηκαν και γράφθηκαν πολλά για τις ευθύνες του, όμως όλα αυτά ανήκουν στο παρελθόν. Η διαπίστωση ότι το υλικό του Άρη είναι πολύ καλό, πετάει αυτόματα το μπαλάκι στους ποδοσφαιριστές, οι οποίοι καλούνται σε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι καταθέσουν τα δικά τους αγωνιστικά διαπιστευτήρια, χωρίς άλλοθι και δικαιολογίες.

Το κατά πόσο θα επηρεάσει θετικά μέσα στην ομάδα η αλλαγή προπονητή θα φανεί άμεσα…

Από την πλευρά του, ο Νίκος Πασσιαλής έκανε την Τρίτη την προπόνηση της ομάδας και ετοιμάζεται εκτός απροόπτου να καθίσει στον πάγκο στον αγώνα με τον Ολυμπιακό, γνωρίζοντας ότι αυτήν τη στιγμή, μπορεί να λειτουργήσει κυρίως στο θέμα της ψυχολογίας και στο «πληγωμένο φιλότιμο» των παικτών. Θεαματικές αλλαγές δεν μπορεί να κάνει ως υπηρεσιακός προπονητής.

Για τον λόγο αυτόν, ο… πρωταθλητής προπονητής με την ομάδα Κ20 του συλλόγου προσπάθησε και θα προσπαθήσει με τα λόγια να «μιλήσει» στην ψυχολογία των παικτών και να τους δώσει… γήπεδο και κίνητρα να παίξουν και να φέρουν την πρώτη νίκη.
Μέσα στις επόμενες μέρες της προετοιμασίας θα κινηθεί πάνω σε αυτόν τον άξονα, ενώ μετρώντας παρουσίες και απουσίες θα επιχειρήσει την κατάλληλη διαχείριση υλικού. Η αντίστροφη μέτρηση για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό ξεκίνησε.

To Top