ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Μετά το μνημόνιο η εκκαθάριση – Το Νέο Ρύσιο στην “πρώτη γραμμή”

Η χθεσινοβραδινή υπογραφή του μνημονίου συνεργασίας ανάμεσα στον ΑΣ Αρης και τον Θόδωρο Καρυπίδη, η πλήρης συμφωνία και η ταύτιση απόψεων μεταξύ των δύο πλευρών, ανοίγει το δρόμο για το “επόμενο βήμα” στο διοικητικό τοπίο του κιτρινόμαυρου συλλόγου.

Πρόκειται φυσικά για το θέμα της εκκαθάρισης της παλιάς ΠΑΕ, το οποίο πέρα από τον βασικό στόχο της αγωνιστικής ανόδου αποτελεί ζήτημα ζωτικής σημασίας για τον Αρη.

Η ανάγκη να “καθαρίσει” η πτωχευμένη ΠΑΕ και να γίνει μια νέα αρχή, είναι μείζονος σημασίας. Τη διαδικασία θα “τρέξει” ο Καρυπίδης, έχοντας, πια (και επίσημα) “έννομο συμφέρον”, διότι ανεβαίνοντας στη Football League και έχοντας ολοκληρώσει ή σχεδόν ολοκληρώσει την εκκαθάριση, θα έχει, ασφαλώς, τουλάχιστον το ηθικό πλεονέκτημα στο μετοχικό κεφάλαιο της νέας ΠΑΕ Αρης.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι πέρα από ηθικό, βάσει των όσων συμφωνήθηκαν θα έχει και το ουσιαστικό πλεονέκτημα, όπως περιγράφουν οι όροι του μνημονίου.

Σε ότι αφορά τη διαδικασία της εκκαθάρισης το βάρος θα πέσει στο προπονητικό κέντρο του Ν. Ρυσίου το οποίο “αναγκαστικά” θα βγει στο “σφυρί”. Στόχος να βρεθεί όσο ο τρόπος ώστε να επανέλθει με όσο το δυνατόν καλύτερους όρους, μετά τον πλειστηριασμό, σε κιτρινόμαυρα χέρια. Η όλη διαδικασία είναι πολύπλοκη, με τον πρώην πρόεδρο Λάμπρο Σκόρδα να δρομολογεί νομικές ενέργειες, όπως το να οριστεί τιμή εκκίνησης του πλειστηριασμού ένα πόσο πάνω από 2-2.500.000 ευρώ.

To Top