ΜΠΑΣΚΕΤ

Μετά το τέλος του… μαρτυρίου, ότι καλύτερο προκύψει με το Ρέθυμνο (PRESSARIS LIVE, 18:00)

Με στόχο τη νίκη που θα του δώσει το δικαίωμα να διεκδικήσει θέση στα πλέι οφ υποδέχεται σήμερα (18:00) ο Άρης το Ρέθυμνο στο Αλεξάνδρειο.

Stoiximan.gr: Θα επιστρέψει ως πρώτος ο Άρης στη Superleague;

Μια στροφή πριν το τέλος της κανονικής περιόδου της Stoiximan.gr Basket League οι κίτρινοι θα επιδιώξουν αυτό που φάνταζε αδύνατο σε μια χρονιά μαρτυρίου. Να μπουν στα πλέι οφ.

Εφόσον κερδίσουν το Ρέθυμνο σήμερα και στη συνέχεια τον Κολοσσό στη Ρόδο θα καταλάβουν την 8η θέση και θα παίξουν στην ελληνική ποστ σίζον.

Σαφώς για μια ομάδα με τη δυναμική και την οντότητα του Άρη δεν μπορεί να θεωρηθεί επιτυχία η είσοδος στην πρώτη οχτάδα, αλλά με όσα έχουν συμβεί φέτος, εντός και εκτός γηπέδου, είναι πολύ καλό για το τμήμα μπάσκετ να κλείσει τη σεζόν με θετικές εντυπώσεις.

Το Ρέθυμνο σαφώς και δεν είναι εύκολος αντίπαλος γι’ αυτόν τον Άρη, όμως οι κίτρινοι ευελπιστούν μετά τη νίκη επί του Πανιωνίου και την ψυχολογική αποσυμπίεση που συντελέστηκε, να παρουσιάσουν ένα καλύτερο αγωνιστικό πρόσωπο.

Απαλλαγμένοι από κάθε άγχος για το αποτέλεσμα οι παίκτες του Άρη θέλουν να παίξουν καλύτερα, θέλουν να βγάλουν στο παρκέ μια εικόνα που η αλήθεια είναι ότι έλειψε εδώ και μήνες στον κόσμο της ομάδας. Στο χέρι τους είναι…

To Top