ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Μετά το τριπλό “χτύπημα” από Τσεχία, πάντα “ζεστή” η περίπτωση του Καμαρά

Η χθεσινή μέρα ήρθε να καταγράψει το “τριπλό” χτύπημα του Άρη στο μεταγραφικό κομμάτι. Ή καλύτερα τις 2+1 κινήσεις με δεδομένο ότι ο Γιάκουμπ Μπράμπετς είναι ήδη παίκτης των κιτρινόμαυρων και η συμφωνία για την επέκταση της συμφωνίας αποτελεί μια θετική κίνηση, σε βάρος διετίας.

Από κει και πέρα, ο Άρης περιμένει να πιάσει άμεσα δουλειά ο Βλάντιμιρ Νταρίντα δίνοντας ποιότητα και ενέργεια στη μεσαία γραμμή, όπως και να… καθαρογραφτεί η προφορική συμφωνία με τον Ματέο Βύντρα, για την αξιοποίηση του οποίου βέβαια απαιτείται αρκετά περισσότερος χρόνος.

Τρεις κινήσεις που επιτεύχθηκαν μετά το καθοριστικό ραντεβού του Θόδωρου Καρυπίδη την προηγούμενη Δευτέρα στην Αθήνα με τον κοινό εκπρόσωπο των τριών ποδοσφαιριστών.

Από δω και πέρα, στο κάδρο μπαίνει η περίπτωση ενός ακόμη επιθετικού, με πιο “ζεστή” αυτή του Αμπουμπακάρ Καμαρά, ο οποίος μπορεί να λειτουργήσει και ως παρτενέρ του Γκρέι, αλλά και ως εξτρέμ, ενώ έχει το πλεονέκτημα της άμεσης χρησιμοποίησής του, χωρίς την ανάγκη να υπάρξει διάστημα προσαρμογής.

Τέλος υπό προϋποθέσεις υπάρχει η αναζήτηση στόπερ, με δεδομένο το ζήτημα τραυματισμού του Ενκουλού.

To Top