ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Μεταγραφές: Σε δοκιμασμένες λύσεις κινούνται Ένινγκ – Χαριστέας

Σε δοκιμασμένες λύσεις κινούνται στο μεταγραφικό πεδίο ως τώρα οι Μίχαελ Ένινγκ και Άγγελος Χαριστέας.

Η μεταγραφή του Εμάνουελ Σάκιτς και η επικείμενη απόκτηση του Φακούντο Μπερτόλιο αποτελούν δύο δοκιμασμένες λύσεις για το ελληνικό πρωτάθλημα καθώς και οι δύο έχουν εμπειρία από την Super League με τις φανέλες του Ατρομήτου και των Αστέρα Τρίπολης – Λαμίας αντίστοιχα.

Ακόμα ένας τέτοιος παίκτης είναι ο Εχσάν Χατζισαφί, ο οποίος βρίσκεται κοντά στον Άρη -έχει συμφωνήσει όμως πρέπει να μείνει ελεύθερος από την Τράκτορ- και έχει παίξει στην Ελλάδα με τις φανέλες του Πανιωνίου και του Ολυμπιακού, ενώ σε αναμονή βρίσκεται το θέμα του Ματέο Γκαρσία.

Παρόμοιες είναι και οι περιπτώσεις των Ελλήνων παικτών, όπως του Τάσου Αυλωνίτη -υποχωρεί η σκέψη απόκτησης του στον Άρη- του Δημήτρη Μάνου και του Κώστα Κότσαρη, ενώ είναι φανερό ότι εξετάζονται αρκετές επιλογές από την κεντρική Ευρώπη. Πρόκειται για μία αγορά που φαίνεται πως γνωρίζουν καλά οι Ένινγκ και Χαριστέας

Ο Σάκιτς, ο οποίος μιλάει την ίδια γλώσσα με τον Μίχαελ Ένινγκ, ο Αυλωνίτης και ο Τζέιμς Τζέγκο προέρχονται από το αυστριακό πρωτάθλημα, ενώ οι Όγκνιεν Γκνιάτιτς και Ντομινίκ Φούρμαν -έχει δεχθεί προτάσεις από Κροατία, Κύπρο και Τουρκία- έπαιζαν στην Πολωνία.

Ωστόσο, δεν ισχύει το ίδιο για την επιθετική γραμμή της ομάδας, καθώς στη θέση του φορ εξετάζονται δύο παίκτες (Σαντίκου και Λόπεζ) που έπαιζαν στην Ισπανία…

To Top