ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Μεταγραφή Ταυλαρίδη: Στην τελική ευθεία ο Άρης, όλο το παρασκήνιο…

Ένα νέο μεταγραφικό ντεμαράζ ετοιμάζουν οι άνθρωποι του Άρη την ερχόμενη εβδομάδα, μετά από αυτό που προηγήθηκε με την απόκτηση των Μπράνα Ίλιτς και Δημήτρη Ανάκογλου. Εξέλιξη αναμενόμενη, από τη στιγμή που θεωρείται επιβεβλημένη η στελέχωση του «κιτρινόμαυρου» ρόστερ, με την προσθήκη (τουλάχιστον) τριών ακόμα πρωτοκλασάτων ποδοσφαιριστών.

Οι «κιτρινόμαυροι» θα κινηθούν αποφασιστικά για την απόκτηση του Στάθη Ταυλαρίδη, ο οποίος σύμφωνα με τελευταίες πληροφορίες μέχρι αύριο θα έχει δώσει οριστική απάντηση στην πρόταση που του έχει κατατεθεί από πλευράς Άρη, καθώς αναμένεται να εξασφαλίσει την ελευθέρας του από τον Παναθηναϊκό.

Η λογική τη δεδομένη χρονική στιγμή δείχνει… «Κλεάνθης Βικελίδης», σε ότι αφορά τον επόμενο «σταθμό» της καριέρας του πολύπειρου αμυντικού, για τον οποίο ενδιαφέρον συνεχίζουν να επιδεικνύουν κι άλλες ομάδες από τον ελληνικό και όχι μόνο χώρο. Πρόσφατα, μάλιστα, στα χέρια του έφτασε πρόταση από την Κύπρο, ωστόσο η προοπτική της «Μεγαλονήσου» δεν τον ενθουσίασε, με αποτέλεσμα να την αρνηθεί, δίχως δεύτερη σκέψη.

Ο ίδιος περιμένει την τελική απάντηση ομάδας από την Σούπερ Λίγκα, η οποία έδειξε ενδιαφέρον, προχώρησε σε επαφές μαζί του, αλλά ακόμα δεν έχει αποφανθεί οριστικά για το αν θα του καταθέσει επίσημη πρόταση. Εφόσον, παρατηρηθεί καθυστέρηση, η προοπτική του Άρη φαντάζει μία… ανάσα μακριά, καθώς επιθυμία του είναι να «κλείσει» άμεσα το επόμενο συμβόλαιο της καριέρας του, το οποίο δεν αποκλείεται να είναι και το τελευταίο.

To Top