ΑΠΟΨΕΙΣ

Μεταγραφικά “λαβράκια” και παίκτες value for money στο ραντάρ του Άρη

Μεταγραφικά “λαβράκια” και παίκτες value for money στο ραντάρ του Άρη με την επιστροφή στην κανονικότητα.

Τα πράγματα είναι ξεκάθαρα, όσο κι αν αυτό μοιάζει οξύμωρο στο κάδρο της επικρατούσας αβεβαιότητας: το μπάτζετ του Άρη της επόμενης αγωνιστικής περιόδου θα είναι μικρότερο σε σχέση με αυτό της τρέχουσας, ενώ θα γίνει προσπάθεια και για τη στελέχωση του ρόστερ με περισσότερους Έλληνες παίκτες, όπως και Έλληνες του εξωτερικού. Είναι μια σκληρή πραγματικότητα: με μειωμένα έσοδα από τα τηλεοπτικά, όπως φαίνεται, χωρίς εισιτήρια σε πολλά παιχνίδια (άγνωστο μέχρι πότε…), αβεβαιότητα στην “πηγή” των χορηγών, κανείς δεν μπορεί να κάνει μακρόπνοα και οικονομικά φιλόδοξα σχέδια.

Από κει και πέρα, έχοντας ως ατού την παρουσία του Άγγελου Χαριστέα στην νευραλγική θέση του ποδοσφαιρικού διευθυντή, υπάρχει η “δεξαμενή” παικτών που είτε γνωρίζει καλά ο ίδιος, είτε άνθρωποι που έχει συνεργαστεί και εμπιστεύεται. Οι άνθρωποι της ΠΑΕ δεν έχουν στη λίστα τους και περιπτώσεις ποδοσφαιριστών που μπορούν να κάνουν τη διαφορά.

Θεωρούν, μάλιστα, ότι μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα οι συγκεκριμένοι παίκτες θα ρίξουν το κασέ τους και θα είναι πιο εύκολο να τους αποκτήσουν. Πρόκειται για περιπτώσεις που αποτελούν μεταγραφικά “λαβράκια”, τα οποία θα έχουν μειωμένες απαιτήσεις λόγω της γενικότερης κατάστασης ή όπως λέγεται πια στην σύγχρονη μεταγραφική ορολογία παίκτες που αξίζουν τα λεφτά τους (value for money)… Και στην προκειμένη περίπτωση με χρήματα που μπορεί να καλύψει το οικονομικό “πάπλωμα” του Άρη, παίρνοντας αυτά που θέλει σε αξιόπιστο βαθμό στο γήπεδο.

Το “έργο” είναι σίγουρα δύσκολο. Αλλά ποιος μπορεί να πει ότι τα πράγματα είναι εύκολα μέσα σε αυτό το τοπίο, όπως έχει διαμορφωθεί στο παγκόσμιο χάρτη, με την αγωνία και της αβεβαιότητα να κορυφώνονται.,,

To Top