Μεταγραφικά σενάρια για τον Φατί

Οι δηλώσεις του Ρικάρντο Φατί στην γαλλική «L’ equipe» με αφορμή την απόφαση του να φορέσει τη φανέλα της εθνικής Σενεγάλης έριξαν νερό στον… μύλο των μεταγραφικών σεναρίων για τον υψηλόσωμο μέσο του Άρη.

Ο Φατί απαντώντας σε σχετική ερώτηση της γαλλικής εφημερίδας για το μέλλον του (παράλληλα με το γεγονός ότι τάσσεται υπέρ της συμμετοχής στην εθνική Σενεγάλης), αφού παραδέχθηκε ότι είναι ευχαριστημένος από την παρουσία του στον Άρη, άφησε ανοιχτή την πόρτα για μια μεταγραφή στη Γαλλία και αυτό αναθέρμανε τα μεταγραφικά για τον ίδιο από τα γαλλικά και ιταλικά μέσα ενημέρωσης.

«Ο Φατί σκέφτεται να επιστρέψει στην Γαλλία τον Ιανουάριο» γράφει χαρακτηριστικά το «calciomercato» απομονώνοντας, όπως είναι επόμενο την πιο… ζουμερή μεταγραφική ατάκα του Φατί, σύμφωνα με την οποία: «Είμαι χαρούμενος εδώ αλλά δεν θα αρνηθώ την επιστροφή στη Γαλλία και στη Ligue 1. Θα μιλήσω με ατζέντη μου, τον Ιανουάριο». 

Αξίζει να σημειωθεί ότι σε κάθε προ-μεταγραφική περίοδο, το όνομα του Φατί «παίζει» στα ξένα μέσα ενημέρωσης, χωρίς ωστόσο να έχει φτάσει κάποια επίσημη πρόταση στα γραφεία της κίτρινης ΠΑΕ.


 

To Top