Μεταγραφικός οργασμός στο ΝΒΑ, ο Κάζινς στους Γουόριορς!

Τρίτη μέρα μεταγραφών στο ΝΒΑ και μετά το «γάμο» ΛεΜπρόν – Λέικερς, οι Γουόριορς ήρθαν να προκαλέσουν μεγαλύτερη αναστάτωση συμφωνώντας με τον ΝτεΜάρκους Κάζινς!

Το περίμενες 4 χρόνια! Ήρθε η στιγμή να απολαύσεις το Παγκόσμιο Κύπελλο στο Stoiximan.gr! Αμέτρητα Στοιχήματα και πλούσιο παιχνίδι κάθε μέρα! 

Ο 28χρονος σέντερ που βρίσκεται σε περίοδο ανάρρωσης από τον σοβαρό τραυματισμό στον αχίλλειο τένοντα και δεν πρόκειται να πατήσει παρκέ σε επίσημο ματς πριν τα μέσα Δεκεμβρίου, συμφώνησε να υπογράψει μονοετές συμβόλαιο αντί μόλις 5,4 εκατομμυρίων δολαρίων για να διεκδικήσει (κι αυτός) ένα πρωτάθλημα δίπλα στους Κάρι Τόμπσον, Ντουράντ και Γκριν, δημιουργώντας μια super team, που όμοια της δεν έχει υπάρξει στο ΝΒΑ!

Τη θέση του Κάζινς στους Πέλικανς θα πάρει ο Τζούλιους Ραντλ που έμεινε ελεύθερος από τους Λέικερς. Ο 23χρονος παόυερ φόργουορντ συμφώνησε σε διετές συμβόλαιο έναντι 18 εκ. δολαρίων.

Ακόμα, ο Σεθ Κάρι, αδερφός του Στεφ, θα συνεχίσει στους Μπλέιζερς (5,6 εκ. για δύο χρόνια) και ο Έιβερι Μπράντλεϊ θα παραμείνει στους Κλίπερς (25 εκ. για δύο χρόνια).

To Top