ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Μεταγραφών συνέχεια, το βάρος σε «εξάρι» και φορ

Τρέχουν στον Άρη για τους επόμενους στόχους ενόψει και της “αυλαίας” της μεταγραφικής περιόδου.

Εικοσιτετράωρα εξελίξεων αναμένεται να είναι τα επόμενα για τους κιτρινόμαυρους οι οποίοι επιθυμούν να κλείσουν άμεσα τόσο το θέμα του αμυντικού χαφ, όσο και αυτό του επιθετικού που θα πλαισιώσει τον Λορέν Μορόν.

Οι άνθρωποι του Άρη έχουν εντοπίσει τους υποψήφιους μεταγραφικούς στόχους και βρίσκονται σε συζητήσεις προκειμένου να κλείσουν άμεσα, καθώς ο χρόνος δεν είναι σύμμαχος, αφού η μεταγραφική περίοδος λήγει στις 11 Σεπτεμβρίου.

Αναφορικά με την υπόθεση του “εξαριού”, η… υπόθεση της επιστροφής του Λούκας Σάσα στον Άρη παραμένει ανοιχτή.

Ο Βραζιλιάνος είναι ψηλά στην λίστα των υποψήφιων αμυντικών χαφ, με τον Σάσα να δείχνει “ζεστός” και να σκέφτεται σοβαρά το ενδεχόμενο να φορέσει και πάλι την φανέλα της κιτρινόμαυρης ομάδας. Παρόλα αυτά, ο Βραζιλιάνος έχει συμβόλαιο με την Φορταλέζα και πρόκειται για μια “μάχη” με τον χρόνο κι όλα είναι ανοιχτά.

Σε περίπτωση που δεν προχωρήσει του Σάσα, οι κιτρινόμαυροι έχουν και δεύτερη εναλλακτική επιλογή και θα στραφούν άμεσα σε αυτή.

Όσον αφορά το θέμα του επιθετικού, μετά την ολοκλήρωση της συνεργασίας του Άρη με τον Αντρέ Γκρέι, ο μοναδικός φορ της ομάδας είναι ο Λορέν Μορόν. Οι κιτρινόμαυροι έχουν εντοπίσει τους στόχους και σε αυτή τη θέση και οι συζητήσεις συνεχίζονται με σκοπό να υπάρξουν ανακοινώσεις άμεσα.

To Top