«Μετακομίζει» στην Κίνα ο Γιανγκ – «Τέλος» η σεζόν για Ντινγουίντι

Στα παρκέ της Κίνας, φορώντας τη φανέλα των Ζεγιάνγκ Λάιονς, θα συνεχίσει την καριέρα του ο βετεράνος του ΝΒΑ, Νικ Γιανγκ.

Ο 35χρονος, ο οποίος βρίσκεται εκτός ΝΒΑ από τη σεζόν 2018-19, είχε επιλεχθεί από τους Ουάσινγκτον Ουίζαρντς στο Νο16 του ντραφτ του 2007, ενώ έχει στην κατοχή του ένα δαχτυλίδι ΝΒΑ με τους Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς (2018).

Ο έμπειρος σούτινγκ γκαρντ έχει μέσο όρο καριέρας στο ΝΒΑ 11,4 πόντους, 2 ριμπάουντ και 1 ασίστ ανά αγώνα, ενώ οι Λάιονς ευελπιστούν με την προσθήκη του να πάρουν βαθμολογική «ανάσα», καθώς βρίσκονται στην 14η θέση του κινεζικού πρωταθλήματος με ρεκόρ 9-13.

*** Η ατυχία «χτύπησε» τον σέντερ των Μπρούκλιν Νετς, Σπένσερ Ντινγουίντι, ο οποίος τίθεται νοκ άουτ για το υπόλοιπο της εφετινής αγωνιστικής περιόδου στο ΝΒΑ.

Ο 27χρονος τραυματίστηκε στο δεξί γόνατο κατά τη διάρκεια της τρίτης περιόδου της ήττας των Νετς από τους Σάρλοτ Χόρνετς, ενώ οι πρώτες εξετάσεις φανέρωσαν μερική ρήξη χιαστού.

Την περυσινή αγωνιστική περίοδο, ο Ντινγουίντι είχε μέσο όρο 20,6 πόντους και 6,8 ασίστ σε 64 αναμετρήσεις (49 βασικός).

To Top