Μεταμεσονύχτια σύσκεψη για τον προπονητή! Αποφασίζουν: Κατσαβάκης ή Κωστένογλου

Η ώρα των κρίσιμων αποφάσεων για τον νέο προπονητή του Άρη έφτασε. Μετά την ολοκλήρωση της συνάντησης με τον Νίκο Κωστένογλου, οι άνθρωποι της διοίκησης ξεκίνησαν κοντά στα  μεσάνυχτα σύσκεψη στα γραφεία της ΠΑΕ στο Κλεάνθης Βικελίδης προκειμένου να καταλήξουν οριστικά στο ποιος θα αναλάβει το τιμόνι του Άρη.

Όπως σημειώσαμε νωρίτερα σε άλλο ρεπορτάζ, έγινε συνάντηση πάνω από μια ώρα με τον Νίκο Κωστένογλου, στην οποία αναλύθηκαν όλα τα δεδομένα για το ενδεχόμενο της συνεργασίας. Στο τραπέζι μπήκαν όλα τα δεδομένα: το οικονομικό, οι συνεργάτες που θα επιλέξει, ο αγωνιστικός σχεδιασμός και οι προσδοκίες ενόψει της νέας περιόδου, κάτω από τις συγκεκριμένες δύσκολες συνθήκες που επικρατούν στην ομάδα.

Στη συνέχεια και μετά το τέλος της συνάντησης ξεκίνησε η συζήτηση προκειμένου να καταλήξουν στο ποιος θα είναι ο προπονητής που θα πάρει τις τύχες της ομάδας στα χέρια του, με σχεδόν δεδομένη την επιθυμία, την Παρασκευή η ομάδα να έχει προπονητή στην πρώτη της προπόνηση. Τα ονόματα των Μάκη Κατσαβάκη και Νίκου Κωστένογλου είναι τα κυρίαρχα στη συζήτηση, την ώρα που η περίπτωση του Ζοζέ Γκόμες έχει χάσει αρκετό έδαφος…

Η απόφαση των ανθρώπων του Άρη είναι δύσκολη μια και είναι στενά τα περιθώρια στον οικονομικό τομέα και λογικά θα επηρεάσουν άμεσα στην τελική επιλογή.

Η συζήτηση είναι άγνωστο μέχρι πότε θα διαρκέσει και τι ώρα θα καταλήξει σε οριστικό αποτέλεσμα. Πρέπει να θεωρείται σχεδόν βέβαιο ότι την Τετάρτη, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου πάντοτε, θα ανακοινωθεί ο νέος προπονητής του Άρη.

To Top