Μεταμεσονύχτιο διοικητικό συμβούλιο στην ΚΑΕ για την διαδοχή

Η διοίκηση του Άρη πανηγύρισε για… λίγα λεπτά την πρόκριση στον τελικό. Μόλις έσβησαν τα φώτα στο Παλέ, αποσύρθηκε στα γραφεία γιατί αυτό που προέχει είναι η επόμενη μέρα, που βρίσκει την ομάδα χωρίς προπονητή. Οι κίτρινοι θέλουν να τελειώσει η διαδοχή σήμερα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του PRESSARIS το όνομα του Παναγιώτη Γιαννάκη συζητήθηκε, αλλά την δεδομένη χρονική στιγμή δεν μπορεί να προχωρήσει μια τέτοια επιλογή για πολλούς και διάφορους λόγους, ο κυριότερος το ότι ο Γιαννάκης είναι στην Κίνα.

Συζητήθηκαν και τα ονόματα των Μίλαν Μίνιτς και Δημήτρη Πρίφτη, όμως δεν φαίνεται να προχωρά καμία τέτοια επιλογή, για διαφορετικούς λόγους. Οι κίτρινοι εξετάζουν την περίπτωση του Νέναντ Μάρκοβιτς, εξεδήλωσαν ενδιαφέρον, αλλά μέχρι εκεί. Προς το παρόν δεν έχουν λάβει απάντηση από τον Βόσνιο τεχνικό, όπως επίσης θα πρέπει να έρθουν σε συμφωνία και με τον ΚΑΟΔ για κάτι τέτοιο.

Επίσης, σε τέτοιες καταστάσεις είναι πιθανό πάντα να προκύψει μια… απρόοπτη λύση. Όπως και να έχει η διοίκηση του Άρη θέλει αύριο στην προπόνηση να υπάρχει ο διάδοχος του Βαγγέλη Αγγέλου στην τεχνική ηγεσία της ομάδας.

 

To Top