Μεταξάς: «Η ΑΕΚ κέρδισε με κόλπα, καθυστερούσε το παιχνίδι»

Ο ΠΑΣ Γιάννινα γνώρισε την ήττα με σκορ 3-2 από την ΑΕΚ, για την 5η αγωνιστική των πλέι οφ.

Ο τεχνικός του Ηρακλής Μεταξάς, μίλησε μετά το παιχνίδι, αφήνοντας αιχμές για τον τρόπο που αγωνιζόταν η αθηναϊκή ομάδα.

«Πρώτη φορά είδα την ομάδα να παίζουμε τόσο ανοιχτά στο πρώτο ημίχρονο. Ναι θέλουμε να παίξουμε μπάλα. Ναι να κάνουμε το επόμενο βήμα, αλλά μην ξεχάσουμε και τα βασικά. Νομίζω ο ενθουσιασμός μας ήταν μεγάλος. Οι απαιτήσεις που υπάρχουν. Το δοκίμασαν να παίξουν ανοιχτά».

Για το σφύριγμα του διαιτητή στο τρίτο γκολ: «Το τρίτο γκολ της ΑΕΚ δεν κατάλαβα πως μπήκε. Οι παίκτες άκουσαν ένα σφύριγμα. Δεν ξέρω από πού. Σταμάτησαν όλοι. Δεν αλλάζει τίποτα για τη συνέχεια. Θα το παλέψουμε. Πρέπει να παλέψουμε και να είμαστε δίκαιοι απέναντι σε όλες τις ομάδες».

Για τη νίκη της ΑΕΚ και τις καθυστερήσεις των παικτών: «Κέρδισε η ΑΕΚ, αλλά με κόλπα καθυστερούσε στο παιχνίδι. Εμείς πρέπει να μάθουμε να νικάμε και αυτά τα κόλπα».

Για τα επόμενα παιχνίδια των playoffs: «Δεν αλλάζει τίποτα, πρέπει να το παλέψουμε. Πρέπει να παλεύουμε κόντρα σε όλες τις ομάδες, δεν πρέπει την μία ομάδα να την παλεύουμε και την άλλη όχι».

To Top