Μετατίθεται η “πρώτη” λόγω μεταγραφικών κινήσεων

Ο Άρης τώρα βρίσκεται στο στάδιο που αποκτάει παίκτες και διαμορφώνει το ρόστερ του. Αυτός είναι και ο λόγος που η “πρώτη” συγκέντρωση της ομάδας θα καθυστερήσει κάποιες μέρες, πιθανότατα μία βδομάδα, μετά από συνεννόηση του Βαγγέλη Αλεξανδρή και της διοίκησης της ΚΑΕ.

Προς το παρόν οι παίκτες που έχει ο Άρης στό ρόστερ του είναι οι δύο νεοαποκτηθέντες, Μοχάμεντ Πάσαλιτς και Σωτήρης Καραποστόλου, ο Λευτέρης Μποχωρίδης που θα υπογράψει νέο συμβόλαιο, ο Αλέξανδρος Βεζένκοφ, ο Αλέξανδρος Βασιλειάδης, ο Τάσος Δήμας και ο Σπύρος Μούρτος. Στους κίτρινους ανήκει και ο Νταν Μαυραειδής, αλλά είναι ερωτηματικό η παρουσία του στην ομάδα την επόμενη χρονιά.

Με αυτούς τους παίκτες δεν μπορεί να ξεκινήσει η προετοιμασία, γι’ αυτό και αποφασίστηκε να μετατεθεί κάποιες μέρες αργότερα. Λογικά η “πρώτη” της ομάδας θα γίνει την επόμενη Δευτέρα, 27 του μηνός (από τις 20/8 που αρχικά είχαν σκεφτεί να ορίσουν οι κίτρινοι), οπότε μέχρι τότε θα έχει την δυνατότητα η διοίκηση να ολοκληρώσει την πλειοψηφία των μεταγραφικών της κινήσεων.

 

To Top