Μετράει… παρουσίες και στρέφεται στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ

Η βαριά ήττα από τον Παναθηναϊκό πέρασε, το ρεπό τελείωσε και από σήμερα οι ποδοσφαιριστές του Αρη επιστρέφουν στις προπονήσεις με στόχο να προετοιμαστούν όσο το δυνατόν καλύτερα για το ντέρμπι της Κυριακής στο Κλεάνθης Βικελίδης.

Η «επιχείρηση ΠΑΟΚ» ξεκινά και όλοι θα προσπαθήσουν να βάλουν στην άκρη την (κακή) ψυχολογία και να σταθούν στο ύψος των δύσκολων περιστάσεων.

Ο Σούλης Παπαδόπουλος, αναμένεται να δώσει βάρος στο θέμα της ψυχολογία, αλλά και να διαμορφώσει τα πλάνα για το σπουδαίο αυτό παιχνίδι, όπου η νίκη είναι μονόδρομος.

Σημείο αναφοράς είναι φυσικά το ποιοι παίκτες θα φωνάξουν παρών. Ο προπονητής του περιμένει να δει να επιστρέφει ο Αγκάνθο, θα δει τον Πουλίδο να κάνει μια τελευταία προσπάθεια επαναφοράς σε αγωνιστικούς ρυθμούς (αν δεν τα καταφέρει, το χειρουργείο τον περιμένει όπως αναφέρουν οι πληροφορίες), θέλει να δει να τρέχουν οι Καμινιώτης και Τσουμάνης, ενώ αισιοδοξεί σε μείωση της ποινής των Μπουγαΐδη, Μπακασέτα, ώστε να αποκτήσουν δικαίωμα συμμετοχής, την Κυριακή (η έφεση εκδικάζεται την Τετάρτη).

To Top