Μετράει πληγές, εξαιτίας της καραντίνας

Οι «ανεπιθύμητοι» για τον Πρόμπιερζ απέκτησαν πρωταγωνιστικούς ρόλους στον αναγεννημένο Άρη του δεύτερου γύρου, όμως πληρώνουν το τίμημα της έλλειψης αγωνιστικών λεπτών με μυϊκούς τραυματισμούς. Από την «καραντίνα» του Πολωνού, οι Καστίγιο, Ακόστα, Παπαστεριανός, Πρίττας βρέθηκαν στην πρώτη γραμμή, αλλά και οι τέσσερις αντιμετωπίζουν προβλήματα, αποτέλεσμα της απραξίας ή της περιορισμένης εκγύμνασης στο διάστημα του παραγκωνισμού τους.

Το απουσιολόγιο του Μασάδο γεμίζει σε κρίσιμη καμπή του πρωταθλήματος. Οι δυο πρώτοι έχουν υποστεί θλάση και θα απουσιάσουν για τουλάχιστον 10 ημέρες. Οι τραυματισμοί αυτής της μορφής χρειάζονται προσοχή, γιατί το πρόβλημα επανέρχεται με υποτροπή εφόσον δεν τηρηθούν οι κανόνες ανάρρωσης. Φυσικά, σημαντικό ρόλο παίζει η διάθεση και το μυϊκό σύστημα κάθε αθλητή για το χρόνο αποθεραπείας. Τέτοιου είδους συχνοί τραυματισμοί οφείλονται κυρίως σε κακή ή ελλιπή προετοιμασία.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι η περίπτωση του Σάκη Πρίττα. Ο μέσος του Άρη πληρώνει ακόμα τα… καψώνια και μάλιστα ακριβά. Το πρόβλημα στον αχίλλειο τένοντα ξεπεράστηκε με μεγάλη δυσκολία και πήγε τον 32χρονο μέσο πίσω αγωνιστικά.
Το ίδιο ισχύει και για τον Μανόλη Παπαστεριανό. Η επιστροφή του από το δεύτερο γκρουπ στο βασικό σχήμα συνοδεύτηκε με τραυματισμό. Ήταν τυχερός που γλύτωσε το νυστέρι (ρήξη μηνίσκου) όμως είναι ήδη 5 βδομάδες εκτός. Το ευχάριστο είναι ότι αμφότεροι δηλώνουν ετοιμοπόλεμοι και θα αναζητήσουν τη φόρμα τους μέσα από τα επόμενα παιχνίδια.

Ξεκίνα τώρα με Bonus 125 € από την expekt.com!

To Top