Μετράει… ώρες ο Γιαννίκης! Ανοιχτό το θέμα της απόλυσής του

Το παιχνίδι της ΑΕΚ στο γήπεδο της Λεωφόρου κόντρα στον Παναθηναϊκό δεν αποκλείεται να ήταν και το τελευταίο για τον Αργύρη Γιαννίκη στον πάγκο της ομάδας!

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ της αθηναϊκής ομάδας υπάρχει τεράστιος προβληματισμός στην ηγεσία της μετά την -ακόμα μία- τραγική εμφάνιση και συντριβή από τους «πράσινους» και γίνονται σκέψεις ακόμη και για άμεση απομάκρυνση του 41χρονου τεχνικού!

Είναι πολύ πιθανό, δηλαδή, η ΑΕΚ να υποδεχθεί τον ΠΑΟΚ την Τετάρτη (02/03) στο ΟΑΚΑ, στο εξ αναβολής ματς, με άλλον, πιθανότατα υπηρεσιακό, προπονητή!

Η ήττα στη Λεωφόρο, σε συνδυασμό με την εικόνα αποσύνθεσης, που παρουσίασε η ομάδα, έχουν σημάνει συναγερμό, ώστε να μη χαθεί και ο μίνιμουμ στόχος, ο οποίος είναι, φυσικά, η Ευρώπη!

Γίνονται σκέψεις, λοιπόν, για άμεσες αλλαγές, κυρίως για απομάκρυνση του Γιαννίκη, όσο δύσκολο και αν είναι τέτοια περίοδο να κάνεις μια τέτοια αλλαγή, αλλά δεν αποκλείεται να έχουμε και άλλες αποχωρήσεις, που κανονικά θα γίνονταν στο φινάλε της σεζόν…

Σε κάθε περίπτωση, ξημερώνει μια πολύ κρίσιμη εβδομάδα και ενώ έχει μπροστά του το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ και το παιχνίδι της τελευταίας αγωνιστικής με τον Αστέρα Τρίπολης, με τους Αρκάδες να «καίγονται»…

To Top