Μετράμε αντίστροφα και περιμένουμε… καλά κέρδη!

Τα χαιρετίσματα μας στην καλύτερη παρέα! Το καλοκαίρι φτάνει στο τέλος του και οι ομάδες ετοιμάζονται για τη φετινή Σούπερ λίγκα. Συνολικά για τη χρονιά που έρχεται είδαμε πολλές και καλές μεταγραφές που αλλάζουν ριζικά το εγχώριο ποδόσφαιρο.

Δεν είναι μόνο η Σούπερ λίγκα που αρχίζει, έχουμε και το Τσάμπιονς λιγκ και το Γιουρόπα λιγκ, που προσφέρουν μερικές φορές πολύ καλύτερες στοιχηματικές επιλογές.

Ο Άρης έχει κάνει πολύ καλές μεταγραφές και αναμένουμε πολλά για τη νέα χρόνια. Τον Αύγουστο έχει να αντιμετωπίσει στις 18 τον Απόλλωνα Σμύρνης και στην 2η αγωνιστική όπως είναι το πρόγραμμα από τη Σούπερ λίγκα.

Τα ματς αναμένονται με ενδιαφέρονμ ενώ οι πρώτες στοιχηματικές προβλέψουν δίνουν την αίσθηση του OVER . Οι αποδόσεις είναι ιδιαίτερα καλές αφού στο Απόλλων Σμύρνης – Άρης κινούνται στο 2,25 για τον Απόλλωνα και γύρω στο 3 για τον Άρη, προσφέροντας ένα στοίχημα ιδιαίτερα κερδοφόρο!

Πέραν όμως του Άρη, έχουμε και τα προκριματικά του Champions League και του Europa League που τρέχουν ήδη από τον Ιούλιο και παρουσιάζουν ιδιαίτερο στοιχηματικό ενδιαφέρον. Ομάδες όπως η Ζενίτ, η Μακάμπι Τέλ Αβίβ, η Λυών, η Ντιναμό Ζάγκρεμπ, η Λέγκια Βαρσοβίας και η Παρτιζάν πήραν καλές αποδόσεις φέτος, δίνοντας καλά στοιχήματα για να βγάλει κανείς αρκετά χρήματα. Η Σαχτιόρ Καραγκάντι για παράδειγμα έχει πάρει αρκετά καλές αποδόσεις για σίγουρες νίκες της σύμφωνα με τα στατιστικά πάντα,  που κυμαίνονταν γύρω στο 2 με 3.

 Μετά τη θεαματική νίκη της Τσέλσι πέρυσι στο Γιουρόπα Λίγκ, μπορούμε να πούμε οτι το επίπεδο έχει ανεβεί και βλέπουμε την πορεία των ελληνικών ομάδων με ιδιαίτερο ενδιαφέρον.

Καλά στοιχηματικά μάτς είναι : Αστέρας Τρίπολης-Ραπίντ Βιέννης/Χ, Μίνσκ-Σέντ Τζόνσον/1, Ξάνθη-Σταντάρ Λιέγης /2, Τσερνομόρετς-Ερυθρός Αστέρας/1.

Για τις 6 Αυγούστου τα καλύτερα στοιχήματα που μπορούμε να έχουμε είναι Μακάμπι Τελ Αβίβ – Βασιλεία / 2, Γκρασχόπερς-Λυών /2, Χαφναρφιόρτνουρ – Αούστρια Βιέννης /2, Μαριμπόρ – Αποελ /2.

Πάντα ωστόσο για να παίζουμε έξυπνα, πρέπει να συγκρίνουμε τις αποδόσεις των στοιχημάτων.

Το καλύτερο site που προσφέρει αυτή τη στιγμή σύγκριση αποδόσεων, live scores, προγνωστικά είναι το wincomparator.com

Ίσως το καλύτερο εργαλείο είναι οτι προσφέρει τη δυνατότητα εγγραφής ως χρήστη, έτσι ώστε σε κάθε αυξομείωση των αποδόσεων μπορείς να ενημερωθείς άμεσα για την τύχη των στοιχημάτων σου.

Καλή επιτυχία στην πορεία του Άρη στη Σούπερ Λίγκ και καλά κέρδη σε σας!

 

To Top