ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Μετρά αντίστροφα για την επιστροφή του ο Μπράμπετς

Αντίστροφα μετρά για την επιστροφή του ο Γιάκουμπ Μπράμπετς. Μετά τον σοβαρό τραυματισμό που υπέστη με το κάταγμα στα πλευρά, συμμετείχε χθες ξανά σε κομμάτια του προγράμματος και πλέον ετοιμάζεται για να τεθεί στη διάθεση του Τόλη Τερζή.

Ο Τσέχος στόπερ τρέχει κανονικά, παίρνει μέρος σε κάποιες ασκήσεις και με μπάλα, ωστόσο ακόμη υπάρχει το ρίσκο, καθώς το τραύμα είναι νωπό και χρειάζεται διαχείριση.

Η συμμετοχή του στο αυριανό παιχνίδι της Λεωφόρου απέναντι στον Παναθηναϊκό θα κριθεί την τελευταία στιγμή και πολλά θα εξαρτηθούν από τη σημερινή προπόνηση. Αν καταφέρει και τη βγάλει εις πέρας τότε δεν αποκλείεται να ταξιδέψει με την αποστολή για την Αθήνα

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μετρά αντίστροφα για την επιστροφή του ο Ρουπ

Σε… χαλαρούς ρυθμούς κινήθηκε η σημερινή ημέρα για τους ποδοσφαιριστές του Άρη, αφού έγινε προπόνηση αποφόρτισης. 

Τα θετικά μηνύματα έρχονται από τον Λούκας Ρουπ, ο οποίος από την Τρίτη που η ομάδα επιστρέφει στις προπονήσεις μετά το αυριανό ρεπό, θα ξεκινήσει να ανεβάζει ρυθμούς και να μπαίνει σταδιακά στις προπονήσεις.

Όπως ενημέρωσε η ΠΑΕ Άρης:

Προπόνηση αποφόρτισης περιλάμβανε το σημερινό πρωινό πρόγραμμα για τους ποδοσφαιριστές του Άρη στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου.

Ο Λούκας Ρουπ, που συνεχίζει το ατομικό πρόγραμμα, τις επόμενες μέρες θα δοκιμάσει να ανεβάσει ρυθμούς.

Αύριο, Δευτέρα, οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας θα έχουν ρεπό. Στις προπονήσεις θα επιτρέψουν το πρωί της Τρίτης στις εγκαταστάσεις του «Δασυγένειου».

To Top