Μετρά επιστροφές ο Γιοβάνοβιτς ενόψει Άρη

Μπορεί τα αθηναϊκά Μέσα να παρουσίαζαν ως “νοσοκομείο” τον Παναθηναϊκό μετά το παιχνίδι με τη Λαμία, ωστόσο, τα πράγματα δεν είναι έτσι. Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς τρίβει τα χέρια του μιας και τα νέα είναι ευχάριστα καθώς μετρά επιστροφές με την προετοιμασία της ομάδας ενόψει Άρη να μπαίνει από σήμερα στην τελική ευθεία.

Οι Σπόραρ και Κώτσιρας επέστρεψαν από χθες σε φουλ πρόγραμμα και είναι ετοιμοπόλεμοι. Ο Σλοβένος αναμένεται να πάρει θέση βασικού, ενώ ο Έλληνας μπακ θα διεκδικήσει μαζί με τον Σάντσες.

Τα νέα είναι ευχάριστα και για τους υπόλοιπους τραυματίες, αφού έτοιμοι θα είναι οι Αϊτόρ, Παλάσιος και Τσέριν.

Όσον αφορά στον Ιωαννίδη, θα δοκιμάσει να βάλει μια μάσκα μετά το κάταγμα που υπέστη στη μύτη και τις επόμενες ημέρες θα αποφασιστεί αν θα είναι στη διάθεση του προπονητή του. Ο ίδιος θέλει πολύ να βοηθήσει την ομάδα του, αλλά αυτό θα ξεκαθαρίσει μέσα στην εβδομάδα.

Τα εισιτήρια για το παιχνίδι με τον Άρη κυκλοφορούν σήμερα στις 14:30 και αναμένεται να εξαντληθούν σε σύντομο χρονικό διάστημα. Για περισσότερες πληροφορίες ο κόσμος μπορεί να κάνει κλικ στην ιστοσελίδα της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, www.pao.gr.

Μετρά επιστροφές ο Γιοβάνοβιτς ενόψει Άρη

Ανάκαμψη και νίκη επί του Άρη θέλει ο Παναθηναϊκός την Κυριακή στη Θεσσαλονίκη. Για να γίνουν όμως αυτά τα δύο θα πρέπει η ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς να έχει καλύτερη απόδοση, περισσότερη ένταση και «σκληράδα».

Ο Σέρβος προπονητής ποντάρει πολλά σε επιστροφές ποδοσφαιριστών, η απουσία των οποίων φάνηκε πολύ στο παιχνίδι με την ΑΕΚ. Ο Αλεξανδρόπουλος θα είναι διαθέσιμος, αφού εξέτισε την ποινή των καρτών, ενώ ο Ιωαννίδης θα δώσει ξανά το «παρών».

Τις επόμενες ημέρες θα μπει στις προπονήσεις και ο Βέλεθ και θα τεθεί κι αυτός στη διάθεση του Γιοβάνοβιτς. Επίσης, ο Βιγιαφάνιες θα είναι σε καλύτερο βαθμό ετοιμότητας, κάτι που σημαίνει ότι θα διεκδικήσει θέση βασικού στο ματς της Κυριακής. Μέσα στην εβδομάδα θα διαπιστωθεί τι μέλλει γενέσθαι με τον Αϊτόρ, ο οποίος χθες ακολούθησε θεραπεία λόγω προβλήματος στον ώμο.

To Top