ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Μετρά τις πρώτες επιστροφές ο Μάντζιος

Στον Άρη όπως έχει εκφραστεί και δια στόματος Άκη Μάντζιου, περίμεναν με… μεγάλη αγωνία τη διακοπή του πρωταθλήματος. Χρόνος για να δουλέψει ο τεχνικός του Άρη με την ομάδα, αλλά και για ορισμένους παίκτες, ώστε να ξεπεράσουν τα προβλήματά τους και να τεθούν ξανά στη διάθεση της ομάδας.

 

Σ’ ένα διάστημα που έρχονται τρία παιχνίδια πολύ κρίσιμα, πρώτα την άλλη Κυριακή το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό και στο… καπάκι δύο ματς με την ΑΕΚ εκτός έδρας για Πρωτάθλημα και Κύπελλο Ελλάδας. Τρεις αγώνες που είναι εξέχουσας σημασίας για τη φετινή πορεία του Άρη.

Σε κάθε περίπτωση, εκείνο που ενδιαφέρει άμεσα είναι η ετοιμότητα της ομάδας για την αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό στο «Κλεάνθης Βικελίδης». Και το θετικό για τον Άκη Μάντζιο είναι πως, σε πρώτη φάση, επανέρχεται στην κανονικότητά της η άμυνά του, μιας και θα έχει τρεις επιστροφές. Δύο που δεν έπαιζαν κι έναν που είχε «θέμα», άλλα έσφιξε τα δόντια κι έπαιξε με το Βόλο. Αρχίζοντας από τον τελευταίο αναφερόμαστε φυσικά στον Φεράρι, που αντιμετώπιζε πρόβλημα τραυματισμού κι έπαιξε με ένεση στο Πανθεσσαλικό. Από τότε μέχρι και σήμερα προπονείται πολύ συντηρητικά ώστε να μην προκύψει κάτι απρόοπτο.

Οι άλλες δύο επιστροφές αφορούν στον Οντουμπάτζιο και τον Φαμπιάνο. Ο πρώτος, είχε τραυματιστεί στην ωμοπλάτη στον αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα. Πλέον είναι απολύτως καλά έχοντας ολοκληρώσει τη θεραπεία του, μπορεί να παίξει κιόλας στο σημερινό διπλό με την Κ19, σίγουρα όμως από Δευτέρα μπαίνει στο κανονικό πρόγραμμα.

Όσο για τον Βραζιλιάνο κεντρικό αμυντικό, εξέτισε ποινή μιας αγωνιστικής στον αγώνα με το Βόλο, αλλά το πιο σημαντικό, πήρε πολύτιμες ανάσες, μιας και από το ξεκίνημα της σεζόν, ήταν ο μοναδικός παίκτης του Άρη που δεν είχε λείψει ούτε… δευτερόλεπτο. Έτσι, ξεκούραστος, επιστρέφει κι αυτός στη διάθεση του προπονητή του, με την άμυνα των Κιτρινόμαυρων να παίρνει ξανά την κανονική μορφή της.

To Top