ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ

Μετρημένες οι μέρες πρώην παίκτη του Άρη – Πακετάρει τα 250 συλλεκτικά ζευγάρια παπούτσια και μετακομίζει

Θεωρείται από πολύ πιθανό έως και βέβαιο, πως σύντομα θα βρεθεί και πάλι στο Μαϊάμι. Και θα φορέσει ξανά τη φανέλα των Χιτ.

Για τον Πι Τζέι Τάκερ των Λος Άντζελες Κλίπερς, αρκετοί έχουν ενδιαφερθεί για την απόκτησή του. Πρώτοι απ’ όλους, οι Μιλγουόκι Μπακς του Γιάννη Αντετοκούνμπο που συνεργάστηκαν μαζί του την χρονιά που πήραν το πρωτάθλημα (2021), αλλά ο 37χρονος φόργουορντ/σέντερ φαίνεται πως έχει προγραμματίσει το ταξίδι του στην Φλόριντα.

Μία σχετική του ανάρτηση, προ ημερών, με μία πινακίδα να… δείχνει το Μαϊάμι και από κάτω να γράφει ο ίδιος «Home Sweet Home» (σε ελεύθερη μετάφραση «Σπίτι μου σπιτάκι μου») το μόνο που απομένει είναι αν να δούμε αν οι Χιτ τον αποκτήσουν μέσω ανταλλαγής την τελευταία μέρα του deadline (8/2) ή αν περιμένουν να αποδεσμευτεί αμέσως μετά την μεταγραφική περίοδο και τον υπογράψουν ως ελεύθερο.

Τα πάντα είναι κανονισμένα (εκτός απροόπτου) για το επόμενο βήμα του Τάκερ, ο οποίος την σεζόν 2010-11 αγωνίστηκε με τον Άρη, αλλά από το 2012 μέχρι τώρα έχει μία ισχυρή παρουσία στο ΝΒΑ. Όπως έχει και μία τεράστια και πολύτιμη συλλογή με αθλητικά παπούτσια που θα δυσκολέψει την μετακόμισή του.

Μάλιστα, είναι τόσο μεγάλη που αποτελείται από εκατοντάδες συλλεκτικά παπούτσια και μαζί του στο Λ.Α. έχει 250 ζευγάρια. Μόνο η μεταφορά τους και η διατήρησή τους σε άψογη κατάσταση είναι αυτό που τον αγχώνει.

Πάντως, δεν έχει σκοπό να τα αφήσει στην πόλη των Αγγέλων, μηδέ έχει σκοπό να συνεχίσει να αγωνίζεται στους Κλίπερς. Επίσης, οι Καλιφορνέζοι δεν σκοπεύουν να τον πληρώσουν με 33 εκατομμύρια δολάρια που προβλέπει το τριετές συμβόλαιο που υπέγραψε το καλοκαίρι με τους Σίξερς, πριν αυτοί τον παραχωρήσουν μαζί με τους Τζέιμς Χάρντεν και Φιλίπ Πετρούσεφ στους Κλίπερς. Οπότε το Μαϊάμι και ο φιλαράκος του Τζίμι Μπάτλερ τον περιμένει με ανοικτές αγκάλες…

To Top