ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Μετρημένος και ρεαλιστής: “Θα μπορούσαμε να βάλουμε 10 εκατ. ευρώ, αλλά είναι παράλογο όταν υπάρχει αυτή η κατάσταση στην Ελλάδα”

Με ανοικτά χαρτιά μίλησε ο Νίκος Λάσκαρης σήμερα. Καθαρά λόγια, ξεκάθαρος από την αρχή ως το τέλος, κυρίως όταν εξήγησε για ποιο λόγο δεν θα ήταν σώφρων να βάλει φέτος στην ομάδα τεράστια ποσά.

Ο ιδιοκτήτης του Άρη έδειξε ότι όχι απλά πατάει στη γη, αλλά και αντιλαμβάνεται και ενστερνίζεται την πολύ άσχημη περίοδο που βιώνει η Ελλάδα. “Είμαστε όμως εδώ για ένα μακροχρόνιο πλάνο, δεν είμαστε εδώ για αρπαχτή. Θα συνεχίσουμε να κάνουμε αυτά που έχουμε στο πλάνο. Δεν το κάνουμε για να βγάλουμε χρήματα. Θα συνεχίσουμε να επενδύουμε. Η ομάδα έχει κάποια εκατομμύρια χρέη, θα ήταν παράλογο αν περιμέναμε να βγάλουμε φέτος περισσότερα χρήματα. Δεν έχουμε θέσει μπάτζετ πενταετίας. Θα μπορούσαμε να πούμε να βάλουμε 10 εκατ. ευρώ και να φτιάξουμε υπερομάδα, αλλά είναι παράλογο όταν γύρω μας υπάρχει αυτή η κατάσταση στην Ελλάδα. Μακάρι να μπορούμε να τα διαθέσουμε και προς άλλες κατευθύνσεις. Θέλουμε να έχουμε μεγάλη ομάδα αλλά δεν μπορώ να το δικαιολογήσω με τον κόσμο να υποφέρει και να ρίχνω πολλά λεφτά σε μια ομάδα. Αυτό είναι το σκεπτικό μου. Είμαστε ομάδα, αλλά δεν παύει να είναι άθλημα. Είναι ένα μέρος της ζωής μας. Έχουμε οικογένεια, παιδιά, πρέπει να φτιάξουμε το μέλλον μας”, ήταν το σχόλιο του Λάσκαρη.

To Top