ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Μετωπική σύγκρουση Κούγια-Μπέου στη δίκη του “Koriopolis”

Με μεγάλο ενδιαφέρον αναμένεται η συνέχεια της δίκης του “Koriopolis” που θα γίνει την Τετάρτη (01/03) στο Τριμελές Εφετείο Αθηνών, καθώς σύμφωνα με το πρόγραμμα θα καταθέσει ο ισχυρός άνδρας της ΑΕΛ, Αλέξης Κούγιας.

Η κατάθεση του γνωστού ποινικολόγου αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον, καθώς κατά καιρούς έχει τοποθετηθεί για στημένους αγώνες, διαιτητές, ποδοσφαιριστές, ομάδες και κατηγορούμενους.

Μάλιστα, στην ανακοίνωση-απάντηση στην τοποθέτηση του ΠΣΑΠ προαναγγέλλει την κατάθεσή του, σημειώνοντας ότι “στη δικογραφία για την οποία καταθέτω αύριο, υπάρχουν διεθνείς ποδοσφαιριστές με ονοματεπώνυμο, που έπαιζαν παράνομο στοίχημα.

Υπάρχει ποδοσφαιριστής που έστησε την σέντρα διεθνούς αγώνα ιστορικής ελληνικής ομάδας με μεγάλη ομάδα της Ευρώπης. Υπάρχουν ποδοσφαιριστές που έπαιζαν σ’ όλα τα στημένα παιχνίδια των ομάδων τους”.

Επιπλέον, η κόντρα του Αλέξη Κούγια με τον έναν από τους δύο βασικούς κατηγορούμενους, Αχιλλέα Μπέο, είναι γνωστή, με τον δεύτερο να δίνει το παρών σε όλες τις συνεδριάσεις του δικαστηρίου, ενώ και οι δύο, που είναι φύσει εκρηκτικοί χαρακτήρες, θα βρεθούν για πολύ ώρα, στον ίδιο χώρο σε απόσταση αναπνοής.

Επιπλέον, ενδιαφέρον στην κατάθεση του Αλέξη Κούγια αναμένεται να παρουσιάσει το σημείο που θα κληθεί να απαντήσει στις ερωτήσεις του Αχιλλέα Μπέου, ο οποίος συνηθίζει να κάνει ερωτήσεις στους μάρτυρες.

Οσον αφορά όσα έχει δηλώσει ο ένας για τον άλλο παραθέτουμε δύο χαρακτηριστικά αποσπάσματα:

Στις 06/04/2016 στον ραδιοφωνικό σταθμό Μετρόπολις ο Μπέος είχε πει για τον Κούγια:

“Κανείς δεν μπορεί να βασιστεί σε όσα λέει ο Αλέκος ο Κούγιας. Δεν μπορεί να βασιστεί κανείς σε αυτά που λέει γιατί κάθε μήνα, ανάλογα με τα συμφέροντά του, αλλάζει απόψεις και τοποθετήσεις. Το σίγουρο είναι ότι το 99% από αυτά που λέει είναι μυθεύματα, τα δημιουργεί μόνος του, για δικούς του λόγους και σκοπούς. Αφού είδαμε να φιλοξενείται στις εφημερίδες του Ολυμπιακού, επιβεβαιώνονται αυτά που λέω εδώ και καιρό, ότι έχει γίνει φίλος με τον Μαρινάκη”.

Στις 17/11/2016 στον ίδιο ραδιοφωνικό σταθμό ο Κούγια είπε αναφερόμενος στον Μπέο

“Φτάσαμε στο σημείο αυτοί που δεν είχαν μαντήλι να κλάψουν, δεν τους ήξερε κανένας, δούλευαν μπραβάκια, να εμφανίζονται ως τιμητές σε εκπομπές που θέλουν την εξυγίανση του ποδοσφαίρου”.

Πηγή: soccerplus.gr

To Top