ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Με άμυνα και ριμπάουντ θα βρει και πάλι τον “κανονικό” εαυτό του στην Αμαλιάδα (PRESSARIS – LIVE, 17:00)

Τον πιο δύσκολο εκτός έδρας αγώνα του εντός συνόρων δίνει σήμερα (17:00) ο Άρης απέναντι στον Κόροιβο στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής. Οι κίτρινοι βρίσκονται ήδη στην Αμαλιάδα και θέλουν να επιστρέψουν άμεσα στις νίκες για να μην χάσουν έδαφος στην προσπάθεια που κάνουν να παραμείνουν στην κορυφή.

Για να φτάσει ο Άρης στο τρίτο “διπλό” στην φετινή χρονιά, θα πρέπει να αφήσει την αμυντική λειτουργία του πίσω στην Πάνορμο. Από εκεί ξεκινούν όλα για τον Άρη. Έβαλε 84 πόντους, με 45% στο τρίποντο, μοίρασαν οι παίκτες του 21 ασίστ, αλλά δεν κέρδισε η ομάδα, γιατί δέχθηκε 31 πόντους στην τέταρτη περίοδο και έχασε 23 ριμπάουντ.

Οι παίκτες του Άρη οφείλουν να βελτιώσουν άμεσα την αμυντική λειτουργία τους. Σαφώς ο Κόροιβος δεν είναι Μπάνβιτ, ωστόσο είναι μια ομάδα που διαθέτει έμπειρους παίκτες, με άριστη γνώση της ελληνικής πραγματικότητας και είναι βέβαιο ότι θα βάλουν… δύσκολα στους κίτρινους.

Μπορεί να είναι η 6η αγωνιστική, αλλά στον φετινό Άρη και την προσπάθεια που κάνει να πλασαριστεί όσο πιο ψηλά μπορεί στην βαθμολογία τέτοια παιχνίδια πρέπει να κερδίζονται, είτε εύκολα, είτε δύσκολα, είτε με καλή είτε με κακή εμφάνιση, ειδικά από τη στιγμή που ομάδες με ίδιο στόχο (ΑΕΚ) έχουν περάσει νικηφόρα από την ίδια έδρα.

Ο Άρης καλείται να διαχειριστεί την ήττα από την Μπάνβιτ και το κάνει ήδη ο Πρίφτης με τους παίκτες του, με το ίδιο σκεπτικό που διαχειρίστηκαν και τις νίκες. Με δουλειά μέσα στο γήπεδο, χωρίς εντυπωσιασμούς στις νίκες, χωρίς απογοητεύσεις στις ήττες.

Μένει να φανεί αν αυτή η διαχείριση θα φέρει και την τρίτη εκτός έδρας νίκη στο πρωτάθλημα και πέμπτη συνεχόμενη μετά την ήττα στη πρεμιέρα από τον Παναθηναϊκό.

To Top