Με Άρσεναλ στο φιλικό ντέρμπι

Εννέα επαναληπτικούς του δεύτερο προκριματικού γύρου του Τσάμπιονς Λιγκ περιλαμβάνει το αποψινό στοιχηματικό πρόγραμμα. Η δράση ολοκληρώνεται το βράδυ με το φιλικό Άρσεναλ – Τέλσι και αγώνες για το Σουνταμερικάνα και το Κύπελλο Βραζιλίας. Η ομάδα του foxbet σας ενημερώνει για το στοίχημα και τα online casino.

 

Μίντιλαντ – Αστάνα

Η πρωταθλήτρια Δανίας δεν εκκίνησε καλά τις φετινές της υποχρεώσεις. Έφτασε 3η αγωνιστική για να πάρει την πρώτη της νίκη, με 3-1 επί της Εσμπιεργκ, νωρίτερα είχε χάσει βαθμούς απέναντι σε Άαρχους (0-0) και Μίντιλαντ (1-2). Στο ματς στο Καζακστάν στάθηκε αρκετά καλά, όμως ηττήθηκε με 2-1. Η Αστάνα διανύει την καλύτερη φόρμα της σεζόν, παραμένει αήττητη στις 10 τελευταίες υποχρεώσεις της, ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης (επίδοση 10-1-0), πιστεύουμε πως μπορεί να αποσπάσει θετικό αποτέλεσμα στην έδρα της Μίντιλαντ. Σε απόδοση διπλασιασμού το Χ2 της «διπλής ευκαιρίας».

 

Άρσεναλ – Τσέλσι

Λονδρέζικο ντέρμπι σε… ιρλανδικό έδαφος (Δουβλίνο). Πιο ορθολογική προετοιμασία έκανε η Άρσεναλ του Ουνάι Έμερι, δεν είχε πολλούς διεθνείς και κατάφερε να πιάσει έστω στοιχειώδη ρυθμό, κάτι που φάνηκε και στο προηγούμενο φιλικό και το επιβλητικό 5-1 επί της Παρί, η οποία παρατάχθηκε με αρκετές αλλαγές. Αντιθέτως, ο σχεδιασμός της Τσέλσι δεν ήταν ο ενδεδειγμένος, αφού μόλις πριν λίγες μέρες έγινε γνωστό πως ο Σάρι θα είναι ο προπονητής της τη νέα σεζόν (στη θέση του Κόντε). Αρκετοί παίκτες παρουσιάζονται έτοιμοι να πάρουν μεταγραφή (Κουρτουά, Αζάρ, Ουίλιαν) και δεν θα παίξουν απόψε. Δίνουμε προβάδισμα στους τυπικά γηπεδούχους.

 

 

To Top