Με άρωμα Λατινικής Αμερικής

Αρκετά φτωχό το σημερινό πρόγραμμα, με τις επιλογές μας να αρκούνται στις διοργανώσεις της Λατινικής Αμερικής. Εμβόλιμη στην Α’ Βραζιλίας και οι ρεβάνς των ημιτελικών στο Κύπελλο Κολομβίας συνθέτουν το αποψινό πρόγραμμα.

Παλμέιρας – Σαπεκοένσε

Πήρε το ματς με την Μποταφόγκο (1-0 εντός) σκοράροντας στο πρώτο τέταρτο. Θα μπορούσε να το είχε… καθαρίσει μέχρι το φινάλε, όμως τελικά πήγε με το αγχωτικό σκορ. Σήμερα φιλοξενεί την ουραγό Σαπεκοένσε, και ενδέχεται να συνεχίσει ακριβώς από εκεί που σταμάτησε πριν από λίγα 24ωρα. Τεράστια η διαφορά δυναμικότητας μεταξύ των δυο ομάδων, θεωρητικά το Over 2,5 έχει αυξημένες πιθανότητες επαλήθευσης.

Ιντεπ. Μεντεγίν – Ντεπ. Πάστο

Ρεβάνς για τα ημιτελικά του κυπέλλου Κολομβίας. Στο πρώτο παιχνίδι η Ιντεπετιέντε Μεντεγίν κέρδισε με 2-1, οπότε σήμερα ικανοποιείται ακόμη και με την ισοπαλία. Σε περίπτωση που η Πάστο επιβληθεί με ένα γκολ διαφορά, τα πάντα θα κριθούν στα πέναλτι. Πιθανό σενάριο, πιο πιθανό όμως να σκοράρουν αμφότερες. Ειδικά με ένα τέρμα νωρίς στο παιχνίδι, ο ρυθμός θα ανοίξει. Αγγίζει τον διπλασιασμό το G/G.

Διάβασε για την sportingbet στο bet-hoven.gr

To Top