Με ένα εισιτήριο είσοδος για… δύο φιλάθλους του Άρη στο “Ανθή Καραγιάννη”

Σε μία όχι και τόσο συνηθισμένη απόφαση προχώρησαν οι ιθύνοντες της Καβάλας που μπορεί στα χαρτιά να διαθέτουν έναν αριθμό εισιτηριών 1.000-1.500 στο ποδοσφαιρικό τμήμα του Άρη για τις ανάγκες των φιλάθλων του, αλλά στο γήπεδο θα είναι δυνατόν να μπουν το λιγότερο 2.200 φίλοι των “κίτρινων” (το “πέταλο” χωράει μέχρι 3.000 κόσμο)!

Συγκεκριμένα, επειδή δεν υπήρχαν εισιτήρια προς διάθεση για τους φιλοξενούμενους αξίας 5 ευρώ, αποφάσισαν, να εκδώσουν εισιτήρια των 10 ευρώ με τα οποία θα επιτρέπεται η είσοδος σε δύο φίλους του Άρη που θα πληρώνουν εξ ημισείας το εν λόγω αντίτιμο. Με ένα εισιτήριο των 10 ευρώ θα μπαίνουν δυο φίλαθλοι. Ήδη αναμένεται να εκδοθούν 1.100 εισιτήρια των 10 ευρώ, άρα θα μπορούν να μπουν στο γήπεδο 2.200.

Αυτά αναφέρουν επίσημα από την Καβάλα.

Οι εκδρομείς φίλοι του Άρη από την Θεσσαλονίκη και την υπόλοιπη Ελλάδα αλλά φυσικά  και αυτοί της γύρω περιοχής θα φιλοξενηθούν στην Θύρα 10 του “Ανθή Καραγιάννη”, ενώ θα υπάρχει και ειδικό εκδοτήριο εκτός γηπέδου σε περίπτωση που η παρουσία τους ξεπεράσει κατά πολύ τους 2000.

Διαβάστε ΕΔΩ και το προηγούμενο ρεπορτάζ από τη σύσκεψη.

To Top