Με Έντερ και Γιάντση η αποστολή της Κέρκυρας

Με τον Έντερ να συμπεριλαμβάνεται κανονικά στην αποστολή έρχεται στη Θεσσαλονίκη η Κέρκυρα για τον αγώνα με τον Άρη.

Ο Βραζιλιάνος είχε βελτίωση στο πρόβλημά του (πόνοι στη μέση), εμφάνισε σημαντική βελτίωση της κατάστασής του, γεγονός που επέτρεψε στον Άκη Μάντζιο να τον συμπεριλάβει στους 20 της αποστολή, αλλά δεν είναι σίγουρο εάν  θα ξεκινήσει 100% και τον αγώνα..

Πλην του Έντερ, την πρώτη τους είσοδο στην αποστολή, έκαναν και άλλοι δύο παίκτες. Ο Δημήτρης Γιάντσης και ο Ανέστης Νάστος. Ο μεν Γιάντσης ταλαιπωρήθηκε τον τελευταίο μήνα από δύο διαφορετικούς μυϊκούς τραυματισμούς, με αποτέλεσμα να χάσει, τα τρία πρώτα επίσημα παιχνίδια της σεζόν (με Ατρόμητο, Αστέρα, Ξάνθη). Από την περασμένη Τρίτη, ωστόσο, επανήλθε σε κανονικούς ρυθμούς.

Όσον αφορά στον Νάστο, επίσης λόγω τραυματισμού, έχασε ένα μεγάλο κομμάτι της καλοκαιρινής προετοιμασίας. Σταδιακά επέστρεψε στις προπονήσεις, πήρε 45 λεπτά στον πρόσφατο φιλικό αγώνα με τον Όλυμπο και ο Μάντζιος τον συμπεριέλαβε, για πρώτη φορά, σε… επίσημη αποστολή.

Αναλυτικά, η 20μελής αποστολή (οι δύο θα «κοπούν» πριν από την έναρξη), έχει ως εξής:

Αναστασόπουλος, Στρατηλάτης, Αγρίτης, Κοντοδήμος, Μπουκουβάλας, Βενέτης, Μπάρκογλου, Παπαδήμας, Βασιλόγιαννης, Τσουμάνης, Έντερ Μοντέιρο, Λεόν, Ζουμπουλάκης, Κρητικός, Καραλής, Γιάντσης, Διαμαντόπουλος, Νάστος, Ηλιάδης, Χαμπλ.

To Top