Με… αλλαγές, άλλος θεσμός, ίδιος στόχος: η νίκη! (PRESSARIS-LIVE, 18:00)

Σκοπός για τον Άρη στη σημερινή αναμέτρηση με τον Πανσερραϊκό στις Σέρρες για τον θεσμό του κυπέλλου Γ΄Εθνικής είναι η νίκη-πρόκριση. Μπορεί ο θεσμός να μην έχει να προσφέρει κάτι ιδιαίτερο στον Άρη (πέρα από την… ψυχολογία ενόψει Κυριακής), ωστόσο το σύνολο του Πάουλο Κάμπος οφείλει να παίξει για τη νίκη, όπως επιτάσσει σε κάθε αγώνα η 100χρονη ιστορία του συλλόγου.

Στο ευρύτερο κλίμα της αναμέτρησης και του θεσμού ο βραζιλιάνος τεχνικός αναμένεται να παρατάξει την ομάδα με αρκετές αλλαγές σε πρόσωπα, αναμένοντας την δικαίωση για την επιλογή του από όσους πάρουν σήμερα περισσότερο χρόνο συμμετοχής από ότι συνήθως το τελευταίο διάστημα.

Στις Σέρρες δεν θα ταξιδέψουν οι Πόι, Γιαννίτσης, Προβατίδης, Φερνάντες και Καρατζιοβαλής που έμειναν στη Θεσσαλονίκη για να ξεκουραστούν, ενόψει της δύσκολης συνέχειας του πρωταθλήματος, όπως επίσης και ο τραυματίας Μαζουλουξής.

Αντίθετα, επιστρέφει μετά από καιρό ο Ηλίας Σταυρόπουλος που δεν αποκλείεται να ξεκινήσει στην βασική ενδεκάδα.

Η αποστολή του Άρη: Μπαϊμάκης, Μαντζάρης, Λιόλιος, Γκόλιας, Σουνάς, Λεμονής, Καπνίδης, Χιντασέλι, Παπαδόπουλος, Σταυρόπουλος, Ατματσίδης, Ρένια, Λιόνης, Γκίνο, Ντούνγκα, Βασιλόπουλος, Χουζούρης, Συμεωνίδης.

To Top