Με αλλαγές από τον Μαρτίνς κόντρα στον Άρη, ευκαιρίες σε Φορτούνη, Μπαγκαλιάνη, Πινακά, Τζολάκη

Με πολλές αλλαγές θα παραταχθεί ο Ολυμπιακός στο παιχνίδι της 7ης αγωνιστικής των πλέι οφ με αντίπαλο τον Άρη στη Θεσσαλονίκη.

Οι Πειραιώτες πέτυχαν και μαθηματικά τον στόχο της κατάκτησης του πρωταθλήματος, οπότε τα εναπομείναντα παιχνίδια πρωταθλήματος αποτελούν μιας πρώτης τάξης ευκαιρία για τον Πέδρο Μαρτίνς, ώστε να δώσει χρόνο συμμετοχής σε ποδοσφαιριστές που δεν έχουν αγωνιστεί αρκετά.

Μάλιστα, είναι κάτι που προανήγγειλε για το ματς με τον Άρη ο Πορτογάλος προπονητής στις δηλώσεις του στην κάμερα των καναλιών Novasports.

Στη χθεσινή προπόνηση του Ολυμπιακού έδωσαν το “παρών” ποδοσφαιριστές της δεύτερης ομάδας, όπως οι Μπαγκαλιάνης, Κινκούε, Πινακάς, Ξενιτίδης, Κωστή και Παπαδούδης, κάτι που μαρτυρά τις σκέψεις του Μαρτίνς για εκτεταμένο ροτέισον στο ματς του “Κλ. Βικελίδης“.

Ήδη μάλιστα όπως σημειώνει το “Φως των Σπορ” ο Πορτογάλος έχει καταλήξει να δώσει φανέλα βασικού στον Κωνσταντίνο Τζολάκη.

Την ίδια ώρα, ο Κώστας Φορτούνης θέλει να εκμεταλλευτεί τους προσεχείς αγώνες των πρωταθλητών για την επάνοδό του.

Ο διεθνής άσος αναμένεται να έχει σημαντικό χρόνο συμμετοχής στα παιχνίδια με Άρη, Παναθηναϊκό, ΠΑΟΚ και ΑΕΚ, ώστε να τεστάρει την ετοιμότητά του και να μπει πιο δυνατά στην αρχή της επόμενης σεζόν.

To Top