Με αλλαγές η Εθνική κόντρα στο Κόσοβο

Γνωστές έγιναν οι αρχικές επιλογές του Γκουστάβο Πογέτ για το εντός έδρας παιχνίδι της Εθνικής Ελλάδος με το Κόσοβο. Ο Ουρουγοανός τεχνικός προβαίνει σε τρεις αλλαγές σε σχέση με το ματς με την Κύπρο.

Συγκεκριμένα, τη θέση του μεγάλου άτυχου Δημήτρη Λημνιού, ο οποίος υπέστη ρήξη χιαστού στα τελευταία λεπτά της προηγούμενης αναμέτρησης, επιλέγει τον Τάσο Χατζηγιοβάνη. Επίσης -για λόγους τακτικής- αρχίζουν ως βασικοί οι Ανδρέας Μπουχαλάκης και Γιώργος Μασούρας αντί των Πέτρου Μάνταλου και Τάσου Δουβίκα.

Σε σύστημα 4-3-3, λοιπόν, στην εστία διατηρείται ο Βλαχοδήμος, με την αμυντική τετράδα να αποτελούν, από δεξιά προς τα αριστερά, οι Μπάλντοκ, Μαυροπάνος, Χατζηδιάκος και Τσιμίκας. Ως εξάρι παραμένει ο Σιώπης, ο οποίος θα έχει μπροστά του ως εσωτερικούς μέσους τους Μπουχαλάκη και Μπακασέτα. Οι Χατζηγιοβάνης και Μασούρας πλαισιώνουν τον Παυλίδη στην επίθεση.
Ελλάδα (Γκουστάβο Πογέτ): Βλαχοδήμος – Μπάλντοκ, Μαυροπάνος, Χατζηδιάκος, Τσιμίκας – Σιώπης, Μπακασέτας, Μπουχαλάκης – Χατζηγιοβάνης, Παυλίδης, Μασούρας.
Στον πάγκο για τους γηπεδούχους: Πασχαλάκης, Αθανασιάδης, Τζαβέλλας, Κουρμπέλης, Αλεξανδρόπουλος, Δουβίκας, Γούτας, Ρότα, Τζόλης, Γιακουμάκης, Μάνταλος, Γιαννούλης

To Top