Με αλλαγές η Εθνική νίκησε 1-0 την Αίγυπτο του Κούπερ

Η αλλαγμένη κατά τα 10/11 Εθνική ομάδα πραγματοποίησε πολύ καλή εμφάνιση και χάρη σε γκολ του Καρέλη (30′) νίκησε 1-0 τη μουντιαλική Αίγυπτο του Έκτορ Ραούλ Κούπερ στη Ζυρίχη.

Stoiximan.gr: Το Τσάμπιονς Λιγκ παίζει ΕΔΩ με εκατοντάδες ειδικά στοιχήματα & πολλές εκπλήξεις!

Ο Μίχαελ Σκίμπε παρέταξε τη γαλανόλευκη διαφοροποιημένη κατά τα 10/11 σε σχέση με το φιλικό απέναντι στους Ελβετούς και με μοναδικό κοινό πρόσωπο τον Δώνη. Ο Γιαννιώτης επιλέχθηκε κάτω από τα γκολπόστ, με τους Μπακάκη και Σταφυλίδη στα δυο άκρα της άμυνας. Οι Παπαδόπουλος και Τζαβέλλας ήταν το δίδυμο των στόπερ, με τους Ταχτσίδη και Τζιόλη στα χαφ, οι Δώνης και Χριστοδουλόπουλος ήταν στις πτέρυγες και ο Πέλκας πίσω από τον Καρέλη.

Στον αντίποδα, ο Έκτορ Ραούλ Κούπερ άφησε εκτός αρχικού σχήματος τόσο τον Σαλάχ όσο και τον Ουάρντα. Ο Αβάντ ήταν στο τέρμα, ενώ οι Μαγκντί και Γκαμπέρ ήταν το κεντρικό αμυντικό δίδυμο. Ο Σαμίρ αριστερά, ο Γκαμπρ δεξιά, με τους Σόμπχι και Ελμοχαμάντι στον άξονα της μεσαίας γραμμής. Οι Ελνενί και Μοχσέν στις πτέρυγες, ενώ μπροστά ήταν οι Ασούρ και Ζακαριά.

Γήπεδο: “Letzigrund Stadion”

Διαιτητής: Φενταγί Σαν

Βοηθοί: Σλάνταν Γιοσίποβιτς, Ζεν Ιβ Βιχτ

ΑΙΓΥΠΤΟΣ (Κούπερ): Αουάντ, Σαμίρ, Γκαμπρ, Ελμοχαμάντι, Γκαμπέρ (52′ Ασράφ), Ασούρ (64′ Ελ Σαΐντ), Ελ Νένι, Μαγκντί (46′ Ουάρντα), Σόμπχι (79′ Σικαμπάλα), Ζακαριά (46′ Ελ Σαχάτ), Μοσέν (65′ Καχραμπά).

ΕΛΛΑΔΑ (Σκίμπε): Γιαννιώτης (46′ Μπάρκας), Σταφυλίδης (71′ Λυκογιάννης), Μπακάκης (89′ Τοροσίδης), Παπαδόπουλος, Τζαβέλλας, Ταχτσίδης (74′ Κουρμπέλης), Τζιόλης, Δώνης (46′ Μπακασέτας), Χριστοδουλόπουλος (64′ Γιαννιώτας), Πέλκας, Καρέλης.

Γκολ: 29′ Καρέλης

Κάρτες: 3′ Καρέλης, 54′ Πέλκας, 83′ Μπακασέτας, 83′ Ελ Νένι

To Top