ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Με αλλαγές η Εθνική στην Κροατία

Η ώρα της πρώτης εκτός έδρας δοκιμασίας της Εθνικής Ανδρών στο European League έφτασε με την αποστολή του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος ν΄ αναχωρεί αύριο τα χαράματα για την Κροατία την οποία και θ΄ αντιμετωπίσει Σάββατο και Κυριακή (21:30 η ώρα έναρξης των αγώνων) σε δύο πολύ σημαντικά ματς.

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα, το οποίο μετρά τέσσερις νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια στον όμιλο, θα ταξιδέψει στην πόλη Ρόβινι έχοντας αναγκαστικές αλλαγές στη σύνθεση του καθώς εκτός αποστολής έμειναν ο Ανδρέας Φράγκος (τενοντίτιδα στο γόνατο), Γκαράς (αμυγδαλίτιδα) κι ο Απόστολος Αρμενάκης ο οποίος αύριο παντρεύεται με την αγαπημένη του Έλενα Γεωργιάδου και βαφτίζουν παράλληλα τον γιο τους (με νονό τον Θεόκλητο Καριπίδη). Αντιθέτωςι στην αποστολή επιστρέφουν οι Κώστας Ταμπουρατζής, Παναγιώτης Πελεκούδας και ο Νίκος Παλέντζας.

Αναλυτικά η 12άδα της Εθνικής: Φιλίποφ, Μαρούλης, Τζιουμάκας, Παλέντζας, Πετρέας, Τακουρίδης, Πελεκούδας, Πρωτοψάλτης, Κοκκινάκης, Κουμεντάκης, Δαλακούρας, Ταμπουρατζής.

Πηγή: volleynews.gr

To Top