Με αλλαγές και μίνο ροτέισον κόντρα στον Άρη ο Ολυμπιακός

Αλλαγμένος θα παραταχθεί ο Ολυμπιακός κόντρα στον Άρη για τη 2η αγωνιστική των πλέι-οφ, με τον Πέδρο Μαρτίνς να ετοιμάζει μίνι-ροτέισον που θα του επιτρέψει να δώσει ανάσες σε παίκτες ενόψει της τριάδας αγώνων που ακολουθεί.

Η νίκη επί του ΠΑΟΚ στην Τούμπα που ουσιαστικά καθάρισε για τον Ολυμπιακό την υπόθεση-τίτλος, έχει ήδη… ξεχαστεί. Οι Πειραιώτες έχουν ξεκινήσει από την Τρίτη την προετοιμασία τους για το επόμενο πια ματς, κόντρα στον Άρη το βράδυ της Κυριακής (21:30), με τον Πέδρο Μαρτίνς να ζητά από τους παίκτες του συγκέντρωση και σοβαρότητα, αφού θέλει να τους δει να αποδίδουν σαν να μην έχει κριθεί απολύτως τίποτα.

Όλοι στου Ρέντη βλέπουν τα επόμενα ματς σαν ένα δυνατό crash test ετοιμότητας στο δρόμο για τη ρεβάνς με τους Άγγλους που φυσικά είναι ο τελευταίος χρονικά μεγάλος στόχος της σεζόν. Ξεκινώντας από το κυριακάτικο ματς με τον Άρη, ο Μαρτίνς θα δώσει χρόνο συμμετοχής και σε άλλους παίκτες του, αφενός για να αρχίσουν σιγά σιγά να βρίσκουν όλοι ρυθμό, αφετέρου για να δώσει και ανάσες σε βασικούς που θα τραβήξουν πολύ κουπί το επόμενο διάστημα.

Ο πρώτος πιθανότερος που θα βρεθεί στο αρχικό σχήμα δεν είναι άλλος από τον αρχηγό της ομάδας, Κώστα Φορτούνη, κάτι που σημαίνει αντίστοιχα ότι θα επιστρέψει λογικά και το 4-2-3-1. Μοιραία, ένας από τους τρεις κεντρικούς χαφ του 4-3-3 θα ξεκουραστεί, ενώ δεν αποκλείεται να γίνει το ίδιο και με τον Βαλμπουενά, αφού υποψηφιότητα για το αρχικό σχήμα θέτει και ο Λάζαρ Ραντζέλοβιτς. Πιο πίσω, στον χώρο της άμυνας, το δίδυμο Σισέ – Μπα είναι επίσης το πιθανότερο να ξεκινήσει το ματς.

Όπως προέκυψε στην προπόνηση της Τετάρτης, ο Μπα έχει αποθεραπευτεί πλήρως μετά τον τραυματισμό του την Κυριακή. Αυτός μάλιστα θα προτιμηθεί να ξεκινήσει αντί του Σεμέδο, ο οποίος δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής στη ρεβάνς με τη Γουλβς και ο Μαρτίνς μοιραία θέλει να δίνει σιγά σιγά χρόνο στους δύο νεαρούς Σενεγαλέζους στόπερ ώστε να βρίσκονται ταυτόχρονα στο γήπεδο.

Αντίθετα με τον Μπα, στην προπόνηση της Τετάρτης δεν πήραν μέρος οι Λάζαρος και Σουντανί, με τον πρώτο να συνεχίζει την αποθεραπεία και τον δεύτερο την αποκατάστασή του.

To Top