ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Με αλλαγές ο ΠΑΟΚ κόντρα στην Γρανάδα και το μυαλό στον… Άρη

Ο ΠΑΟΚ με αλλαγές στην αποστολή του φιλοξενεί απόψε στις 19:55 στην Τούμπα (Comote Sport 3) την Γρανάδα σε ένα ματς για το Europa League, όπου δεν έχει κανένα βαθμολογικό ενδιαφέρον και έχει στραμμένο του μυαλό του στο ματς της Κυριακής με τον Άρη.

Μετά την ήττα από την Ομόνοια απώλεσε κάθε πιθανότητα πρόκρισης του στη φάση των νοκ άουτ της διοργάνωσης και μετά το παιχνίδι κόντρα στην ισπανική ομάδα θα αποχαιρετήσει τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Ο Πάμπλο Γκαρσία σε σχέση με το πρόσφατο παιχνίδι πρωταθλήματος δεν θα έχει διαθέσιμο τους Δημήτρη Γιαννούλη (συμπλήρωσε κάρτες στην Κύπρο),  Ροντρίγκο (αποκόμισε πρόβλημα με τον Αστέρα), αλλά και τους Βιεϊρίνια- Περέιρα αφού δεν είναι δηλωμένοι στην ευρωπαϊκή λίστα.

Παράλληλα εκτός αποστολής έμεινε για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι ο Ντιέγκο Μπίσεσβαρ, ενώ για πρώτη φορά σε αυτήν βρίσκεται ο Γιάννης Κωνσταντέλιας.

Οσον αφορά τα πρόσωπα της ενδεκάδας (η οποία θα έχει αλλαγές στο παιχνίδι με τον Άρη), ο Ζίβκοβιτς θα είναι κάτω από τα δοκάρια, ο Μουσά Ουαγκέ θα αγωνιστεί δεξιά και ο Λύρατζης αριστερά στην άμυνα. Κρέσπο, Βαρέλα θα είναι στα στόπερ με τον Εσίτι και τον Νινούα στον χώρο του κέντρου, με τριάδα μπροστά τους Μουργκ, Κωνσταντέλιας, Ελ Καντουρί και Τσόλακ.

To Top