ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Με αλλαγές στην αυλαία, αλλά στόχο μόνο τη νίκη κόντρα στον Ατρόμητο! (PRESSARIS LIVE, 19:00)

Φινάλε στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος της Super League 1 με τον Άρη να υποδέχεται -για την 26η και τελευταία αγωνιστική- τον Ατρόμητο, με στόχο τη νίκη που θα του επιτρέψει να “κλειδώσει” την 5η θέση του πρωταθλήματος και να ξεκινήσει την διαδικασία των πλέι οφ με αβαντάζ βαθμών από τον 6ο της βαθμολογίας.

Stoiximan.gr: Το Παιχνίδι σου Καλύτερο με Live Streaming και Cash-out (ισχύουν όροι & προϋποθέσεις)!

Ακόμα και ο βαθμός της ισοπαλίας αρκεί στον Άρη για να εξασφαλίσει την 5η θέση, ωστόσο, το “τρίποντο” είναι το ιδανικό αποτέλεσμα, ώστε να υπάρχει μία διαφορά ασφαλείας από την ομάδα που θα συμπληρώσει τα πλέι οφ, όποια κι αν είναι εν τέλει αυτή.

Ο Μίχαελ Ένινγκ, με γνώμονα το ματς Κυπέλλου με την Ξάνθη σε τρία 24ωρα στο ΟΑΚΑ, άφησε εκτός αποστολής πέντε βασικούς ποδοσφαιριστές για τους ξεκουράσει ενόψει του ημιτελικού.

Έτσι, λοιπόν, Φραν Βέλεθ, Γιώργος Δεληζήσης, Χουλιάν Κουέστα, Μπράουν Ιντέγε και Μιχάι Κόρχουτ έμειναν εκτός.

Η αποστολή του Άρη για το σημερινό ματς: Ehmann, Τσιλιγγίρης, Rose, Hugo Souza, Larsson, Bruno Gama, Diguiny, Matilla, Mancini, Lucas Sasha, Martinez, Abou Ba, Tonso, Sundgren, Durmishaj, Φετφατζίδης, Μπακούτσης, Μπαγκαλιάνης.

Ο Θανάσης Τζήλος θα σφυρίξει το τελευταίο ματς του Άρη στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος με αντίπαλο τον Ατρόμητο.

Ο διαιτητής από το σύνδεσμο Λάρισας θα έχει βοηθούς τους Βασίλη Νικολακάκη (Ηρακλείου), Κωνσταντίνο Τριαναταφύλλου (Αρκαδίας), 4ος είναι ο Ευάγγελος Γρατσάνης (Τρικάλων).

Στο VAR θα βρίσκεται ο Ευάγγελος Μανούχος (Αργολίδας) και στο πλευρό του ο Ανδρέας Μεϊντάνας (Αχαΐας), ενώ παρατηρητής είναι ο Γιώργος Σταθόπουλος (Αχαΐας).

To Top