ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Με αλλαγές στην ενδεκάδα, αλλά με… DNA νικητή ο Άρης κόντρα στον Παναιτωλικό (15:00 – PRESSARIS LIVE)

Με αλλαγές στην ενδεκάδα, αλλά… DNA νικητή ο Άρης ρίχνεται στη μάχη κόντρα στον Παναιτωλικό (15:00 – PRESSARIS LIVE).

Με πολλές απουσίες θα παραταχθεί ο Άρης κόντρα στον Παναιτωλικό, αφού εκτός απ τον Λορέν Μορόν που έχει δηλωθεί να εκτίσει την ποινή του πολλοί είναι οι παίκτες που δεν θα ταξιδέψουν στο Αγρίνιο. Ανάμεσά τους οι τραυματίες Κουέστα, Ζουλ, αλλά και οι Φαμπιάνο, Οντουμπάτζιο, Πάρντο.

Η αποστολή της ομάδας αποτελείται από τους εξής ποδοσφαιριστές:

Χουτεσιώτης, Κυριαζής, Μοντόγια, Φεράρι, Φατόρε, Μπράμπετς, Ρόουζ, Νταρίντα, Ντουκουρέ, Μάνου Γκαρθία, Τζούρασεκ, Πάβιτσιτς, Σουλεϊμάνοφ, Μενένετες, Σαβέριο, Σαμόρα, Φετφατζίδης, Δεληζήσης, Παναγίδης, Αγοραστός.

* Εκτός αποστολής έμειναν οι Μορόν (τιμωρημένος), Κουέστα, Ζουλ, Βέλεθ, Βερστράτε, (τραυματίες), Πάρντο, (ίωση), Οντουμπάτζιο, Φαμπιάνo,Ρουπ, Ματαρίτα, Κάρλσον, Χριστοδουλόπουλος.

Χωρίς απρόοπτα ολοκλήρωσε ο Παναιτωλικός την προετοιμασία του για το ματς με τον Αρη στο Αγρίνιο έχοντας να αντιμετωπίσει δύο απουσίες.

Συγκεκριμένα, οι Αγρινιώτες του Γιάννη Πετράκη δεν υπολογίζουν στους Οικονόμου και Μπαλντασάρα που είναι τραυματίες και δεν υπολογίζονται.

Η αποστολή όπου μετά από καιρό επέστρεψε ο Ντίαζ αποτελείται από τους Καπίνο, Μλάντεν, Καρέλης, Μπελεβώνης, Χουάνπι, Χατζηθεοδωρίδης, Φρ. Ντουάρτε, Μπουζούκης, Ντίας, Τορεχόν, Μπ. Ντουάρτε, Σενγκέλια, Στεργιάκης, Πέρες, Μαυρίας, Τσιγγάρας, Πέδρο, Μαλής, Στάγιτς, Λιάβας, Νικολάου.

  • Διαιτητής: Τσιμεντερίδης
  • Βοηθοί: Βεργέτης, Στεφανής
  • VAR: Παπαπέτρου, Νικολακάκης
  • Τέταρτος: Πουλικίδης
To Top