ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Με Ανάκογλου, χωρίς Τζεμπούρ και νέους ο Άρης για το “διπλό” στο Μενίδι

Με τον Δημήτρη Ανάκογλου που επιστρέφει στην αποστολή μετά την ίωση που τον ταλαιπώρησε, αλλά χωρίς τους Τζεμπούρ και τους νεοαποκτηθέντες θα βρεθεί στην Αθήνα ο Άρης για το ματς με τον Αχαρναϊκό

Ολοκληρώθηκε σήμερα το απόγευμα η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του Άρη για το αυριανό παιχνίδι (21/01) με αντίπαλο τον Αχαρναϊκό στο Δημοτικό γήπεδο Αχαρνών (14:00), στο πλαίσιο της 12ης Αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Stoiximan.gr Football League. Αναλυτικά η ενημέρωση της ΠΑΕ: 

Μετά την ολοκλήρωση της προπόνησης στο Δασυγένειο Αθλητικό Κέντρο ο τεχνικός της ομάδας μας, Νίκος Αναστόπουλος, ανακοίνωσε την αποστολή (σε λίγη ώρα θα πετάξει για την Αθήνα), η οποία αποτελείται από 19 ποδοσφαιριστές, που είναι οι εξής:

Διούδης, Αναγνωστόπουλος, Ίλιτς, Μιλούνοβιτς, Νέτο, Τάτος, Ιντζίδης, Μπαργκάν, Τσουμάνης, Καράμπελας, Ανάκογλου, Τζανακάκης, Ντούνης, Ρόβας, Καπνίδης, Παυλίδης, Μπούρμπος, Ντόγος, Χαριτωνίδης.

Εκτός έμειναν ο τραυματίας Ραφίκ Τζεμπούρ, ο τιμωρημένος Ραούλ Μπράβο και οι νεοαποκτηθέντες Oύγκο Σόουζα και Πίτου Γκαρσία. Αντίθετα, επιστρέφει στην αποστολή μετά την απουσία του στο ματς με τον Πανσερραϊκό ο Δημήτρης Ανάκογλου.

To Top