Με Αναστασίου ο Ατρόμητος κόντρα στον Πανιώνιο

Στην τεχνική ηγεσία του Ατρόμητου θα παραμείνει ο Γιάννης Αναστασίου με το παιχνίδι κόντρα στον Πανιώνιο την προσεχή Κυριακή να θεωρείται κομβικής σημασίας.

Stoiximan.gr: Το Παιχνίδι σου Καλύτερο με Live Streaming και Cash-out (ισχύουν όροι & προϋποθέσεις)!

Μίλησαν, σκέφτηκαν, το ανέλυσαν και τελικά αποφασίστηκε εμπιστοσύνη στη δουλειά του Γιάννη Αναστασίου.

Σε συνάντηση που πραγματοποιήθηκε σήμερα το απόγευμα, Γιώργος Σπανός και Γιάννης Αγγελόπουλος, αποφάσισαν να δώσουν ψήφο εμπιστοσύνης στον Έλληνα τεχνικό, στηρίζοντας τη δουλειά και το πρότζεκτ που υπάρχει από το καλοκαίρι, παρά το γεγονός ότι μέχρι τώρα η εικόνα δεν είναι αυτή που θα περίμεναν άπαντες.

Επί τάπητος τέθηκε η δουλειά που πραγματοποιείται καθημερινά στο Μαζαράκη και από τη στιγμή που κανείς δεν έχει το παραμικρό αρνητικό για την προπόνηση, την προετοιμασία για τον αντίπαλο, τη μεθοδολογία, την προσοχή στις λεπτομέρειες αποφασίστηκε να στηριχθεί αυτή η καλή δουλειά, ελπίζοντας ότι επιτέλους θα φανεί και εντός αγωνιστικού χώρου.

Αυτό που προβληματίζει τους ιθύνοντες της ομάδας είναι μεν τα αποτελέσματα, αλλά πολύ περισσότερο αυτό που έχει διαμορφώσει αυτή την κατάσταση είναι οι εμφανίσεις που όχι μόνο δεν είναι σταθερές, αλλά φαίνεται να μην βελτιώνονται.

Πάντως, όπως γίνεται ξεκάθαρο, το ματς κόντρα στον Πανιώνιο την Κυριακή (27/10, 17:00) αναμένεται να κρίνει πολλά για τη συνέχεια.

Πηγή: sport-fm.gr

 

To Top