Με Αναστόπουλο, Μάνο και Διαμαντή το πρώτο ντέρμπι στο ΟΑΚΑ

Η ΚΕΔ/ΕΟΚ έκανε γνωστή την διαιτητική τριάδα του αγώνα Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός για τον 1ο γύρο των πλέι οφ, καθώς και των υπόλοιπων τριών αγώνων. Με Αναστόπουλο, Μάνο και Διαμαντή το πρώτο παιχνίδι στο ΟΑΚΑ.

Το Παιχνίδι σου Καλύτερο με Live Streaming και Cash-out (ισχύουν όροι & προϋποθέσεις)!

Με την κρίση που υπάρχει στο ελληνικό μπάσκετ να συνεχίζεται, με τελευταίο επεισόδιο την ανακοίνωση του Ολυμπιακού εναντίον όλων για την επικύρωση της βαθμολογίας της Basket League και τη νέα προσφυγή στο ΑΣΕΑΔ, ορίστηκε η διαιτητική τριάδα του αγώνα Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός.

Σε αυτή συμπεριλαμβάνονται μάλιστα και οι Παναγιώτης Αναστόπουλος, Τάσος Μάνος, δύο από τους τρεις “ανεπιθύμητους” διαιτητές για τους “ερυθρόλευκους”. Ο τρίτος διαιτητής του πρώτου ντέρμπι είναι ο Παναγιώτης Διαμαντής.

Παράλληλα, στη σημερινή κλήρωση που έγινε στα γραφεία της ΚΕΔ/ΕΟΚ παρουσία και του Δημήτρη Γιαννακόπουλου, ανακοινώθηκαν και οι διαιτητές που θα σφυρίξουν στους επόμενους δύο αγώνες της σειράς.

Στο δεύτερο ντέρμπι, στο ΣΕΦ, ορίστηκαν οι Παπαπέτρου, Τσαρούχα, Κορομηλάς και στο τρίτο, εάν χρειαστεί (στο ΟΑΚΑ), θα είναι οι Σώμος, Καρακατασούνης και Ανδρικόπουλος.

To Top