Με ανατροπή (3-1) ο Τσιτσιπάς στον επόμενο γύρο του Roland Garros!

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς κέρδισε με 3-1 σετ (4-6, 6-0, 6-3, 7-5) τον Ούγκος Ντέλιεν και πήρε το εισιτήριο για τον 3ο γύρο του Roland Garros για πρώτη φορά στην καριέρα του!

Το Παιχνίδι σου Καλύτερο με Live Streaming και Cash-out (ισχύουν όροι & προϋποθέσεις)!

Ο Τσιτσιπάς κέρδισε με ανατροπή σε 2:49′ τον Ούγκο Ντέλιεν παίζοντας κατά διαστήματα καλό τένις απέναντι στον Βολιβιανό ο οποίος έπαιζε με τραυματισμό στον αστράγαλο από το 1ο σετ.

Αξίζουν συγχαρητήρια στον Τσιτσιπά για την εμφάνιση και την πρόκριση αλλά και στον Ντέλιεν ο οποίος παρότι έπαιζε τραυματίας, έσφιξε τα δόντια και δυσκόλεψε πάρα πολύ τον αντίπαλο του.

Ο Τσιτσιπάς είχε 42 winners έναντι 31 του Ντέλιεν, είχε επίσης 34-44 αβίαστα λάθη και 5-0 άσους. Βέβαια ο Βολιβιανός είχε 7 διπλά λάθη και ο Έλληνας μόλις 2.

Το πρώτο σετ ήταν συγκλονιστικό και κρίθηκε σε 49′ υπέρ του Βολιβιανού ο οποίος αν και τραυματίστηκε και έδεσε το πόδι του στο 4-4 κατάφερε να κερδίσει.

Στο δεύτερο σετ ο Τσιτσιπάς ήταν καταιγιστικός και ισοφάρισε σε 1-1 σε 31′ κερδίζοντας το σετ με 6-0, ενώ το τρίτο σετ έληξε 6-3 υπέρ του Έλληνα πρωταθλητή, ο οποίος παρότι βρέθηκε με πίσω με 4-2 στο τέταρτο σετ κατάφερε να το γυρίσει, κερδίζοντας με 7-5.

Επόμενος αντίπαλος του την Παρασκευή θα είναι ο νικητής του αγώνα Κραΐνοβιτς- Καρμπαγιές Μπαγιένα.

To Top