ΜΠΑΣΚΕΤ

Με ανεβασμένη ψυχολογία αλλά και με δύο βασικές απουσίες ο Άρης δοκιμάζεται σήμερα στο ΟΑΚΑ (17.00, PRESSARIS LIVE)

Με ανεβασμένη ψυχολογία αλλά και με τις απουσίες των Μιλόσεβιτς-Ντραγκίτσεβιτς ο Άρης δοκιμάζεται σήμερα στο ΟΑΚΑ (17.00, ΕΡΤ 3) απέναντι στην ΑΕΚ για την 8η αγωνιστική της Basket League.

Μετά τη νίκη στη Λάρισα αλλά και τις πληρωμές που πραγματοποίησε η διοίκηση στους παίκτες, το κλίμα είναι ακόμα καλύτερο και άπαντες έχουν ανεβασμένη διάθεση και ψυχολογία. «Η νίκη επί της Λάρισας ήταν σημαντική, όμως η ομάδα θα πρέπει να επιδείξει πολύ μεγαλύτερη αμυντική συνέπεια, αν θέλουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί» ανέφερε σχετικά ο Σάββας Καμπερίδης.

Το έργο της ομάδας στην Αθήνα ήταν εκ προοιμίου δύσκολο απέναντι στην ΑΕΚ, όμως οι δύο απουσίες των βασικών του ψηλών δημιουργούν και ένα σημαντικό κενό στη ρακέτα. Ντραγκίτσεβιτς και Μιλόσεβιτς υποβάλλονται σε θεραπείες στο γόνατο του δεξιού ποδιού και στον αχίλλειο τένοντα του αριστερού ποδιού αντίστοιχα και έμειναν στη Θεσσαλονίκη.

Έτσι περισσότερο χρόνο συμμετοχής αναμένεται να έχουν οι Κουζέλογλου, Σλαφτσάκης και Χαριτόπουλος, ενώ δεν αποκλείεται να χρησιμοποιηθεί και ο Γιώργος Γεωργάκης.

Το ζητούμενο για τον Άρη, που ολοκλήρωσε την προετοιμασία του στην Αθήνα με μία προπόνηση και χωρίς επιπρόσθετα προβλήματα, είναι, όπως σημείωσε ο προπονητής της ομάδας «να  αποκτήσουμε μεγαλύτερη σταθερότητα, εφόσον θέλουμε να κερδίζουμε».

Την αποστολή του Άρη απαρτίζουν οι Σούλερ, Σταμάτης, Σλαφτσάκης, Φλιώνης, Χαριτόπουλος, Σιδηροηλίας, Κουζέλογλου, Καλαϊτζίδης, Γεωργάκης, Τσάλμερς, Λίτλ και ΝτεΚόζι, ενώ διαιτητές είναι οι Κάρδαρης, Τσιοπάνος, Ελευθεριάδης.

To Top