Με Αντωνιάδη, Ποζίδη και Καραγιάννη η Κ-20 κόντρα στην Κέρκυρα

Την πρώτη της νίκη στο φετινό πρωτάθλημα αναζητά αύριο (11.00 π.μ) στον Ατέρμωνα η Κ-20, η οποία υποδέχεται την Κέρκυρα στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής, έχοντας στο δυναμικό της και τρεις επαγγελματίες.

Αντωνιάδης, Καραγιάννης και Ποζίδης είναι οι “μεγάλοι” που κλήθηκαν από τον Νίκο Πασσιαλή για να στελεχώσουν την ομάδα στην αυριανή αναμέτρηση, η οποία μάλιστα είναι η πρώτη εντός έδρας για τον  Άρη στο φετινό πρωτάθλημα.

Μετά την λευκή ισοπαλία της περασμένης αγωνιστικής στο Καπανδρίτι εναντίον της ΑΕΚ, οι “κίτρινοι” θέλουν να πάρουν το πολυπόθητο τρίποντο, αφενός για βαθμολογικούς λόγους, και αφετέρου για να ευχαριστήσουν τους φίλους της ομάδας, οι οποίοι θα δώσουν για πρώτη φορά φέτος το “παρών” στο γήπεδο.

Αναλυτικά, την αποστολή για το αγώνα κόντρα στους Φαίακες απαρτίζουν οι Παπαδόπουλος, Μαντής, Κουτσίκος, Πολυζωϊδης, Παπακώστας, Τουλκερίδης, Μπιμπισίδης, Ποζίδης, Ανδρεάδης, Αντωνιάδης, Καρασίμος, Ταυταρίδης, Λεμονής, Ρένια, Κρυστάλλης, Παλιάτσιος, Μπάλιος και Καραγιάννης.

Διαιτητής του αγώνα θα είναι ο Αγγελάκης Άγγελος από την ΕΠΣ Μακεδονίας και βοηθοί του οι Περικλείδης και Παπαδόπουλος από τον ίδιο σύνδεσμο.

To Top