Με απουσίες αλλά και νέες προσθήκες η Λαμία (videos)

Η πρώτη αποστολή για το 2021 βγήκε χθες το βράδυ για τη Λαμία με τον Γρηγορίου να μετράει και απώλειες και αλλά και ορισμένες προσθήκες.

Όταν λέμε προσθήκες εννοούμε φυσικά τα τέσσερα νέα μεταγραφικά αποκτήματα της ομάδας. Ο Φάνης Τζανδάρης, ο Βαλεντίνος Βλάχος, ο Έλμαρ Μπιάρνασον και ο Ταϊρόν είναι κανονικά στην αποστολή της ομάδας αλλά και στη διάθεση του προπονητή τους.

Από την άλλη, εκτός είναι ο Κώστας Θεοδωρόπουλος, ο Μάρκ Ασίγκμπα, ο Πατρίκ Μπάχανακ, ο Ανδρέας Βασιλόγιαννης, ο Νίκος Τσούκαλος, ο Κωνσταντίνος Μπουλούλης, ο Γιώργος Σαραμαντάς (τιμωρημένος) αλλά και ο Λουκάς Βύντρα.

Επί της ουσίας, ο ΠΑΣ Λαμία σήμερα θα αγωνιστεί χωρίς καθαρό αριστερό μπακ, μιας και λείπουν και οι δύο αριστεροί οπισθοφύλακές του.

Αξίζει να αναφέρουμε πως εκτός είναι ακόμη ο Ζήσης Χατζηστραβός, ο οποίος ακόμη δεν έχει επανέλθει από τον τραυματισμό που είχε από τον Νοέμβριο, πράγμα για το οποίο κακώς δεν έχει υπάρξει και ενημέρωση από την ΠΑΕ, για τον λόγο που ο ποδοσφαιριστής είναι τόσο καιρό εκτός από τη στιγμή που είχε γίνει γνωστό πως αντιμετωπίζει θλάση.

Αναλυτικά η αποστολή της ομάδας:

Τερματοφύλακες: 1. Epassy Devis – 99. Κατσίκας Παναγιώτης

Αμυντικοί: 2. Προβυδάκης Κωνσταντίνος – 4. Adejo Daniel – 5. Τζανετόπουλος Άνταμ – 20. Ζιούλης Άγγελος – 23. Σκόνδρας Ιωάννης – 37. Βλάχος Βαλεντίνος

Μέσοι: 6. Τζανδάρης Θεοφάνης – 8. Guga – 10. Tyronne  – 16. Bejarano Danny – 25. Βασιλακάκης Θεόδωρος – 26. Bjarnason Elmar

Επιθετικοί: 11. Καραμάνος Αναστάσιος – 18. Romanic Lazar – 19. Arabuli Bachana – 70. Deletic Milos – 77. Κωστίκας Βασίλειος

To Top