ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Με απουσίες, αλλά με μοναδικό στόχο τη νίκη για το γόητρο ο Άρης! (PRESSARIS LIVE, 19:15)

“Στροφή” στο πρωτάθλημα για τον Άρη, που μετά τον οδυνηρό αποκλεισμό μεσοβδόμαδα από την ΑΕΚ στο Κύπελλο, υποδέχεται σήμερα (PRESSARIS, 19:15, Novasports2) τον ΠΑΟΚ στο “Κλεάνθης Βικελίδης” για την 4η αγωνιστική των πλέι οφ της Super League.

Μονόπλευρο το βαθμολογικό ενδιαφέρον της αναμέτρησης. Από τη μία ο Άρης αγωνίζεται και έχει ως στόχο σήμερα τη νίκη για το γόητρο και από την άλλη οι φιλοξενούμενοι που διεκδικούν από την ΑΕΚ την δεύτερη θέση του πρωταθλήματος. Οι “κιτρινόμαυροι” είχαν εξασφαλίσει το ευρωπαϊκό “εισιτήριο” με την συμμετοχή τους στα πλέι οφ, γι αυτό και όλο το βάρος είχε πέσει στο Κύπελλο.

Ο Μίχαελ Ένινγκ, εκτός των απουσιών που θα δυσκολέψουν τον σημερινό αγώνα για τον Άρη, είχε να διαχειριστεί και την απογοήτευση των ποδοσφαιριστών μετά τον αποκλεισμό την περασμένη Τετάρτη από τον τελικό του Κυπέλλου.

Εκτός αποστολής έμεινε για ένα ακόμα ματς ο Ούγκο Σόουζα, που δεν κατάφερε να ξεπεράσει πλήρως το πρόβλημα, ενώ προστέθηκαν στο ιατρικό δελτίο, οι Ντάνιελ Λάρσον και Νίκο Μαρτίνες. Ο Σουηδός είχε ενοχλήσεις στο γόνατο, ενώ ο Νίκο Μαρτίνες ταλαιπωρείται από γαστρεντερίτιδα.

Η αποστολή του Άρη:

Cuesta, Ehmann, Τσιλιγγίρης, Rose, Ideye, Bruno Gama, Lucas Sasha, Matilla, Korhut, Mancini, Diguiny, Abou Ba, Tonso, Sundgren, Duarte, Δεληζήσης, Φετφατζίδης, Μπακούτσης, Μπαγκαλιάνης.

Διαιτητές: Τσβάιερ (Σίφνερ, Αχμίλερ, 4ος Τσήλος, VAR: Στέγκεμαν, Μπούξμπαουμ)

To Top